EDITOR'S PICK

Μία θαυματουργή- συμβουλή για αποτελεσματικό φλερτ στο διαδίκτυο

Μία θαυματουργή- συμβουλή για αποτελεσματικό φλερτ στο διαδίκτυο

Πηγή Φωτογραφίας: pexels-dario-fernandez

Αν και η διαδικτυακή εκδοχή του έχει μία παραπάνω ευκολία, αφού γλιτώνεις την αμεσότητα της face to face συζήτησης, ακόμη παραμένει "γρίφος" το πως θα καταφέρεις να τα βγάζεις εις πέρας με μεγαλύτερη επιτυχία.

Το φλερτ είναι γενικά μία δύσκολη υπόθεση, για αρκετούς από εμάς. Αν και η διαδικτυακή εκδοχή του έχει μία παραπάνω ευκολία, αφού γλιτώνεις την αμεσότητα της face to face συζήτησης, ακόμη παραμένει “γρίφος” το πως θα καταφέρεις να τα βγάζεις εις πέρας με μεγαλύτερη επιτυχία. Μπορεί να νομίζεις πως είναι ακατόρθωτο, όμως υπάρχει ένα “μυστικό” που σου εγγυάται πιο ευνοϊκές πιθανότητες.

Μιλάμε, φυσικά, για το χιούμορ, το πλέον απαραίτητο συστατικό της ερωτικής έλξης. Πράγματι, το γέλιο μπορεί να κάνει πολλά για την οικοδόμηση δεσμών και την εδραίωση εμπιστοσύνης μεταξύ αγνώστων, συν το ότι είναι γενικά πολύ χαριτωμένο και διασκεδαστικό από επιστημονικής άποψης, όπως επίσης, “σπάει τον πάγο”.

View this post on Instagram

A post shared by Couple Goals (@couplegoals)

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση από το Hinge διαπίστωσε ότι το 92% των χρηστών θεωρούν ότι η κοινή αίσθηση του χιούμορ είναι “σημαντικός παράγοντας” κατά την έναρξη μιας σχέσης. Αλλά αυτό που πραγματικά εκπλήσσει είναι ότι οι εξίσου υψηλοί αριθμοί δείχνουν μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι θα κρίνουν την αίσθηση του χιούμορ ενός πιθανού συντρόφου: με βάση τη συμπεριφορά τους στο διαδίκτυο και, κυρίως, το γούστο τους στα memes.

Στην ίδια δημοσκόπηση, το Hinge διαπίστωσε ότι, μεταξύ 2.000 ερωτηθέντων, ο νούμερο ένα πιο δημοφιλής τρόπος φλερτ ήταν η ανταλλαγή memes, με το 73% των ανθρώπων να δηλώνουν ότι χρησιμοποιούν τα memes για να διαπιστώσουν αν η αίσθηση του χιούμορ του ταίρι τους είναι συμβατή με τη δική τους.

View this post on Instagram

A post shared by Couple Goals (@couplegoals)

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε πως νιώθουμε για τα αποτελέσματα αυτών των δημοσκοπήσεων. Αν και το χιούμορ είναι, όντως, ένα σημαντικό asset κατά τη αναζήτηση ενός συντρόφου, το να κρίνεις κάποιον εξ ολοκλήρου από κάτι τόσο μικρό (και ολίγον ψυχρό), όπως τα memes, είναι αρκετά περιοριστικό. Με άλλα λόγια, μία λίγο πιο σφαιρική άποψη δεν κάνει κακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments