Πολιτική

Άδωνις: Ενισχύουμε το εισόδημα των αποφυλακισμένων

Άδωνις: Ενισχύουμε το εισόδημα των αποφυλακισμένων

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΑΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" (2η ΗΜΕΡΑ) (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ EUROKINSSI)

Άδωνις: «Στόχος μας η πληρέστερη ένταξή τους στην κοινωνία»

Την ουσιαστική τόνωση του εισοδήματος των αποφυλακισμένων ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε, σε παρέμβασή του, στο επίδομα που λαμβάνει η συγκεκριμένη ομάδα συμπολιτών μας.

Πιο ειδικά, όπως τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, «όταν κάποιος εξέτιε την ποινή φυλακίσεως και έβγαινε από τη φυλακή, του δίναμε ως πολιτεία ένα επίδομα για να ενταχθεί στην κοινωνία. Αυτό το επίδομα προσμετράται στο εισόδημά του. Ο φυλακισμένος έχανε επιδόματα αν το εισόδημά του ήταν κάτω από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα».

Πλέον, όμως, «με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που ψηφίζουμε,», προσθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «το επίδομα δεν θα προσμετράται στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η εισοδηματική κατάσταση του αποφυλακισμένου και τον βοηθάμε να ενταχθεί καλύτερα στην κοινωνία», καταλήγει ο υπουργός Εργασίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments