Ελλάδα

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Πηγή Φωτογραφίας: Απολογία στον ανακριτή Πειραιά του 68χρονου παλαιοημερολογίτη ιερέα που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023. O 68χρονος συνελήφθη στις 26/11 σε νησί του Αργοσαρωνικού, με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε βάσει σχηματισμού δικογραφίας και καταγγελίας που είχε προηγηθεί τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο και χρόνο που δεν προσδιορίζεται ακριβώς, ο κατηγορούμενος προέβη σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Τις δικές του εξηγήσεις αναμένεται να δώσει σήμερα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη.

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που κατασπάραξαν 50χρονη μητέρα, το μεσημέρι της Κυριακής, στην αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του κατηγορουμένου, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα (τσοπανόσκυλα) είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ’ όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος. Κατά πληροφορίες, ο ισχυρισμός αυτός κρίνεται ως μη πειστικός από την εισαγγελική Αρχή, καθώς εκτιμάται ότι η τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρόνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments