Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Ελσίνκι: “Είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι”! Μόνος πρώτος στη βαθμολογία [vid]

ΠΑΟΚ Ελσίνκι: “Είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι”! Μόνος πρώτος στη βαθμολογία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365834] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΕΛΣΙΝΚΙ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS)

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Conference League μετά την 6η και τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (14/12) η 6η και τελευταία αγωνιστική στον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Conference League. Δείτε πώς διαμορφώθηκε η τελική βαθμολογία του γκρουπ. Η ομάδα του Λουτσέσκου τερμάτισε πρώτη, έχοντας 16 βαθμούς, μια επίδοση ρεκόρ για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

Η Άιντραχτ τερμάτισε στη δεύτερη θέση έχοντας εννιά βαθμούς, η Αμπερντίν τρίτη με έξι και η Ελσίνκι τελευταία με δύο.

Πρώτη ελληνική ομάδα με 16 βαθμούς σε όμιλο [vid]

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη φάση των ομίλων, καθώς επικράτησε με 4-2 της Ελσίνκι για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League και τυπικά, πλέον, πέρασε στους «16» της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με ορμή στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο είχε την πρώτη του τελική, με το σουτ του Κωνσταντέλια εντός περιοχής να εξουδετερώνεται από τον Μαένπα, για να ακολουθήσει όμως ψυχρολουσία, αφού η Ελσίνκι άνοιξε το σκορ στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψή της στα αντίπαλα καρέ.

Το 1-1 ήταν μάλιστα προϊόν όμορφης οργανωμένης προσπάθειας, με τον Τάισον να επιτίθεται κατά μέτωπο και να τροφοδοτεί τον Μεϊτέ, εκείνον να γυρίζει υπέροχα στο ύψος του πέναλτι και τον Οζντόεφ που ακολουθούσε ως τρέιλερ τη μπάλα να εκτελεί τον Μαένπα με δυνατό σουτ (1-1).

Από την πλευρά της η Ελσίνκι βρήκε ένα δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις με εύστοχο πέναλτι του Χετεμάι για να μειώσει σε 4-2, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το φινάλε, για να σφραγίσει μία μεγάλη νίκη που έστειλε με θριαμβευτικό τρόπο τον ΠΑΟΚ στους 16 του Conference League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments