Πολιτική

Πελώνη: Δε θα συζητηθεί σήμερα η ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ

Πελώνη: Δε θα συζητηθεί σήμερα η ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Τόνισε οτι η Ελλάδα υπήρξε και παραμένει από τους πρωτεργάτες της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων

Τόνισε οτι η Ελλάδα υπήρξε και παραμένει από τους πρωτεργάτες της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων ως επένδυση στην σταθερότητα, αλλά υπάρχουν βασικοί κανόνες που πρέπει να τηρούνται.

Για δύσκολη και κρίσιμη σύνοδο με πολλά θέματα, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ η σύμβουλος διεθνούς πολιτικής και δημόσιας διπλωματίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αριστοτελία Πελώνη προσθέτοντας ότι σήμερα δεν θα συζητηθεί το θεμα ένταξης της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Τόνισε οτι η Ελλάδα υπήρξε και παραμένει από τους πρωτεργάτες της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων ως επένδυση στην σταθερότητα, αλλά υπάρχουν βασικοί κανόνες που πρέπει να τηρούνται.

Επισήμανε οτι η χώρα μας συνομιλεί με όλους και ελπίζει να υπάρξει κάποια πρόοδος στην υπόθεση ανάληψης καθηκόντων από τον Φρέντη Μπελέρη για να μπορέσει να προχωρήσει και η ενταξιακή διαδικασία της γειτονικής χώρας. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments