Γεωπολιτικά

Γκάλαντ: Το Ισραήλ χρειάζεται αρκετούς μήνες για να κερδίσει στη Γάζα

Γκάλαντ: Το Ισραήλ χρειάζεται αρκετούς μήνες για να κερδίσει στη Γάζα

Πηγή Φωτογραφίας: Maya Alleruzzo | Συντελεστές: AP,Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ είπε στον επισκεπτόμενο το Ισραήλ, σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν, την Πέμπτη, ότι θα χρειαστούν αρκετοί μήνες για να νικηθεί η Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ είπε στον επισκεπτόμενο το Ισραήλ, σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ είπε στον επισκεπτόμενο το Ισραήλ, σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν, την Πέμπτη, ότι θα χρειαστούν αρκετοί μήνες για να νικηθεί η Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Γκάλαντ είπε ότι για πάνω από μια δεκαετία η Χαμάς χτίζει την “υποδομή της κάτω από το έδαφος και πάνω από το έδαφος” και ότι για να καταστραφεί η ισλαμιστική ομάδα “θα χρειαστεί πολύς χρόνος – θα διαρκέσει περισσότερο από αρκετούς μήνες, αλλά θα νικήσουμε και θα τους καταστρέψουμε”.

Οι δυο τους συζήτησαν επίσης την ανάγκη να επιστρέψουν οι Ισραηλινοί στα σπίτια τους κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, καθώς δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εκτοπίστηκαν λόγω των συγκρούσεων με τη Χεζμπολάχ που υποστηρίζεται από το Ιράν, σύμφωνα με δήλωση του γραφείου του Γκάλαντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments