Podcasts | Pagenews Politics #6

Γεωργίου: Ο Κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το TikTok πολύ στοχευμένα

Μπορεί να υπάρχει και ένας αστεισμός σε όλο αυτό, έτσι είναι το TikTok

18.12.2023 | 20:24

Listen On:

Γεωργίου: Ο Κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το TikTok πολύ στοχευμένα

Μπορεί να υπάρχει και ένας αστεισμός σε όλο αυτό, έτσι είναι το TikTok

Σε θέματα που αφορούν την ΟΝΝΕΔ, αλλά και τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ορφέας Γεωργίου, σε συνέντευξη που έδωσε στο Pagenews και στην δημοσιογράφο κ. Σοφία Χύτου.

Πιο ειδικά, ερωτηθείς ως προς την πρόσφατη επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, ο κ. Γεωργίου απάντησε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιμετωπίζει θετικά το διάλογο με τον εξ Ανατολών γείτονα, χωρίς, βεβαίως, να αφίσταται των κυριαρχικών δικαιωμάτων της.

Αναφερόμενος στη θεσμοθέτηση της επιστολικής ψήφου, ο επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ υποστηρίζει πως πρόκειται για μια τομή, η οποία είναι, ταυτοχρόνως, βαθιά δημοκρατική και κοινωνική.

Εν συνεχεία, μιλώντας για την κρίση και τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της αντιπολίτευσης, ο κύριος Γεωργίου επισημαίνει πως υπάρχει ένα έλλειμμα σοβαρού και αξιόπιστου αντιπολιτευτικού λόγου.

Τέλος, αναφερόμενος στη σχέση του με την πολιτική συνολικά, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ τονίζει πως η πολιτική δεν είναι, γι’ αυτόν, αυτοσκοπός, αλλά προσφορά και ότι προτιμά να εξελίσσεται πολιτικά βήμα – βήμα.