Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς στην Καισαριανή

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς στην Καισαριανή

Πηγή Φωτογραφίας: [364996] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Τις υπηρεσίες του Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα στερηθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Τις υπηρεσίες του Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα στερηθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου και στην επερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον της Κηφισιάς το βράδυ (20:00) της Πέμπτης στην πρωτεύουσα για τη 15η αγωνιστική της Super League.

Yπενθυμίζεται πως ο Σέρβος εξτρέμ του Δικεφάλου έμεινε εκτός από τα παιχνίδια ενάντια στην Ελσίνκι για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League και Αστέρα Τρίπολης για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος συνεχίζοντας συντηρητικά με ατομικό πρόγραμμα κατόπιν απόφασης του προπονητικού επιτελείου καθώς επιθυμούν να τον προφυλάξουν ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα. Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ της σεζόν με 11 γκολ έχει να αγωνιστεί από τις 30 Νοεμβρίου και τον αγώνα στην Γερμανία με την Αϊντράχτ Φρανκφουρτης όπου με δικό του γκολ, ο Δικέφαλος είχε κερδίσει με 2-1 παίρνοντας την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο.

Συνεπώς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον 27χρονο άσο για το τελευταίο ματς του 2023 στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα και θα κληθεί να βρει λύση για να καλύψει το κενό του με ανάλογη επιτυχία όπως συνέβη και την Κυριακή στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments