EDITOR'S PICK

Οι επώνυμες εταιρείες στρωμάτων Treca Paris,Aireloom & Beautyrest by Simmons ανατρέπουν τα δεδομένα στον ύπνο

Οι επώνυμες εταιρείες στρωμάτων Treca Paris,Aireloom & Beautyrest by Simmons ανατρέπουν τα δεδομένα στον ύπνο

Πηγή Φωτογραφίας: beautyrest black

Οι εταιρείες αυτές χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά και διαθέτουν πρωτοποριακή τεχνολογία στην κατασκευή στρωμάτων με απαράμιλλη άνεση και πολυτέλεια.

Η Villa Luxury Beds με πολυετή εμπειρία στο εμπόριο στρωμάτων είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των επώνυμων εταιρειών στρωμάτων Treca Paris, Kluft και Simmons στην Ελλάδα. Οι εταιρείες αυτές χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά και διαθέτουν πρωτοποριακή τεχνολογία στην κατασκευή στρωμάτων με απαράμιλλη άνεση και πολυτέλεια.

Τα στρώματα της Treca Paris είναι εμπνευσμένα από την πολυτέλεια του Παρισιού και σας προσφέρουν υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου, ενώ έχουν εξαιρετική ανθεκτικότητα με αξεπέραστη διάρκεια στο χρόνο. Κατασκευασμένα από υλικά πρώτης ποιότητας και προηγμένη τεχνολογία, όπως ο αφρός μνήμης και το latex εξασφαλίζουν τη στήριξη της σπονδυλικής στήλης, ενώ ανακουφίζουν τα σημεία πίεσης. Επιπλέον, τα στρώματα της Treca Paris είναι υποαλλεργικά, ανθεκτικά και εύκολα στη συντήρηση.

airloom1

Με τη δέσμευση της ποιότητας των στρωμάτων μας, η Villa Luxury Beds σας παρέχει μια μοναδική ποικιλία από στρώματα ύπνου που μπορείτε να βρείτε είτε από την επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τα στρώματα Aireloom ξεχωρίζουν για την καινοτομία στην τεχνολογία κατασκευής τους από πατενταρισμένο σύστημα αέρα-ελατηρίου που προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος. Συγκεκριμένα, τα στρώματα αυτά προσφέρουν εξατομικευμένη υποστήριξη που ανακουφίζει από την πίεση και εξασφαλίζετε έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο καθ ‘όλη τη διάρκεια της νύχτας. Ταυτόχρονα, τα στρώματα της Aireloom κατασκευάζονται από άριστης ποιότητας υλικά και προσφέρουν ένα συνδυασμό άνεσης, στήριξης και βιωσιμότητας που τα ξεχωρίζει από τα παραδοσιακά στρώματα στην αγορά.

treca 3

Μια ακόμη πολυτελής επιλογή στρωμάτων ύπνου είναι τα αναπαυτικά στρώματα της εταιρείας Beautyrest by Simmons που χαρίζουν μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής της, όπως το gel memory foam και προσφέρουν άμεση προσαρμοστικότητα στο σώμα σας, καθώς και στοχευμένη στήριξη της σπονδυλική στήλης. Τα πολυτελή στρώματα της Beautyrest by Simmons είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υφάσματα και διαθέτουν εξαιρετική ανθεκτικότητα.

treca 2

Οποιαδήποτε εταιρεία στρωμάτων και να προτιμήσετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία ύπνου!

Λεωφ. Κηφισίας 220, Κηφισιά 145 62

https://luxurybeds.gr

21 0623 0074

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments