Πολιτική

Δεκτή με 262 ψήφους η τροπολογία για τους μετανάστες – Καταψήφισε ο Σαμαράς

Δεκτή με 262 ψήφους η τροπολογία για τους μετανάστες – Καταψήφισε ο Σαμαράς

Πηγή Φωτογραφίας: [365849] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Πλην του πρώην πρωθυπουργού, οι βουλευτές του κυβερνώντος υπερψήφισαν την επίμαχη τροπολογία.

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για την αναμόρφωση της επαγγελματικής ασφάλισης, με την τροπολογία για τους μετανάστες να έχει επιφέρει μια μικρή αναταραχή στην κυβερνητική παράταξη.

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρίσκεται στη Βουλή είχε εκφράσει την διαφωνία του με την τροπολογία και σύμφωνα με πληροφορίες, καταψήφισε την επίμαχη τροπολογία για τους εργαζόμενους μετανάστες.

«Ό,τι είχα χρέος να πω, το είπα και όποιος θέλει να το καταλάβει, θα το καταλάβει» είπε με νόημα ο κ. Σαμαράς στους δημοσιογράφους, μετά την ψηφοφορία. 

Επί 295 ψηφισάντων βουλευτών ναι ψήφισαν 262 βουλευτές και όχι 32, ενώ ένας ψήφισε παρών. 

Η τροπολογία συγκέντρωσε και τις ψήφους των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καθώς επίσης και του ΠΑΣΟΚ.

Κατά το κλείσιμο της κοινοβουλευτικής συζήτησης, το λόγο έλαβε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Εργασίας ευχαρίστησε τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, λέγοντας: «Καλώ όλους τους βουλευτές να στηρίξουν αυτές τις ρυθμίσεις. Οι ρυθμίσεις γίνονται για το καλό της κοινωνίας και λύνουν πολλά θέματα. Δείχνουν τις πραγματικές διαθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσουμε τα πράγματα στην πατρίδα μας με ένα κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους της Νέας Δημοκρατίας. Περισσότεροι από τους μισούς συναδέλφους βουλευτές που μίλησαν, είναι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Οι βουλευτές της ΝΔ κυριάρχησαν στην κοινοβουλευτική συζήτηση. Οι περισσότεροι από τους μισούς είναι μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. Πραγματικά σας ευχαριστώ!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments