Αθλητισμός

Βόλος – Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις νίκες το τριφύλλι με εμφατικό τρόπο [vid]

Βόλος – Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις νίκες το τριφύλλι με εμφατικό τρόπο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [366002] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στις νίκες επέστρεψε με εμφατικό τρόπο ο Παναθηναϊκός επικρατώντας 3-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Ο Σουηδός επιθετικός ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε την ροή του αγώνα για τον Παναθηναϊκό, καθώς λίγα λεπτά μετά την είσοδό του άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» στο 64’ και στο 72’ «κλείδωσε» τη νίκη, αφού πρώτα ο Αράο (66’) είχε διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ήττα 3-2 από τον Ατρόμητο και ανέβηκαν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, όντας στο +2 από τον ΠΑΟΚ και στο +3 από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με τους έτερους τρεις του Big 4 να αγωνίζονται την Πέμπτη (21/12) εκτός έδρας, απέναντι σε Κηφισιά, Πανσερραϊκό και Ατρόμητο, αντίστοιχα. Αντίθετα, το «συγκρότημα» του Άνχελ Λόπεθ έμεινε στους 14 βαθμούς και την 10η θέση.

Κατοχή και ευκαιρίες για Παναθηναϊκό

Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και αναζήτησαν τους διαδρόμους προς την εστία του Κόστιτς. Η πρώτη απειλή ήρθε στο 15’ με τον Μλαντένοβιτς που νίκησε στη «μονομαχία» τον Άλχο, αλλά το σουτ που έκανε βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που απέκρουσε, ενώ στο επόμενο λεπτό, το σουτ του Μαντσίνι από καλή θέση πέρασε άουτ.

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (68’ Κορνέτ), Άλχο, Τσοκάνης (63’ λ.τρ. Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (67’ Ντέλετιτς), Μύγας (68’ Κίτσος), Γκαρσία, Μωραΐτης (74’ Μπερτόλιο).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (82’ Γέντβαϊ), Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (61’ Ζέκα), Βιλένα (82’ Τσόκαϊ), Παλάσιος, Μπερνάρ (74’ Κλεϊνχέισλερ), Μαντσίνι (62’ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments