Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ αλλά και με αρκετά προβλήματα στο Βόλο [vid]

Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ αλλά και με αρκετά προβλήματα στο Βόλο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (20/12) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Βόλο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο.

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (20/12) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Βόλο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Τζούριτσιτς, Τσέριν, Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον. Αντίθετα ο Αϊτόρ εντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα της λίστας για την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments