Αθλητισμός

Κηφισιά ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρο πάρτι και κορυφή στην Καισαριανή με 6αρα [vid]

Κηφισιά ΠΑΟΚ: Ασπρόμαυρο πάρτι και κορυφή στην Καισαριανή με 6αρα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [366022] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μετά το διπλό στην Τρίπολη, ο Δικέφαλος πέρασε νικηφόρα και από την Καισαριανή, καθώς ισοπέδωσε με 6-0 την Κηφισιά και έκλεισε την χρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να διατηρηθείς εκεί και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει ικανή να καθιερωθεί εκεί και τη νέα σεζόν! Τα γκολ για τους ”ασπρόμαυρους” πέτυχαν οι Κωνσταντέλιας (13΄), Τόμας (28΄), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (52΄), Οζντόεφ (73΄) και Τσιγγάρας (81΄).

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε η αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ, καθώς ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Κωνσταντέλια στο 13΄. Ο Μουργκ βρήκε υπέροχα τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος υποδέχθηκε την πάσα του Αυστριακού, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Βαφέα και κατέληξε στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου.

Στο 33ο λεπτό Τόμας και Ντεσπόντοφ συνδυάστηκαν υπέροχα και ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Κωνσταντέλιας βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Ντεσπόντοφ στο πίσω δοκάρι και ο Βούλγαρος εξτρέμ εκτέλεσε με το δεξί τον Αναγνωστόπουλο, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο 67ο λεπτό ο Τόμας σκόραρε για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μετά από χρήση και του VAR για οφσάιντ.

Στο 72ο λεπτό οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκρυψαν την μπάλα, ο Σοάρες έκανε το σουτ, ο Αναγνωστόπουλος άπλωσε το χέρι του, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Παπασάββας, Λούμορ (61΄ Γκόμπελιτς), Βαφέας, Λάντρε, Μποτία, Κωνσταντακόπουλος (61΄ Πρίτσας – 86΄ Πέιος), Τετέϊ (61΄ Μπιφούμα), Σάντος (82΄ Ίλιεφ) και Οζέγκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (74΄ Μπάμπα), Σάστρε, Οζντόεφ (74΄ Αντόνιο), Μεϊτέ (74΄ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ (76΄ Τζίμας), Μπράντον (74΄ Σαμάτα).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments