Αθλητισμός

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Λέο Περέιρα!

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Λέο Περέιρα!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram leopereira4, Η Φλαμένγκο είναι έτοιμη να κάνει κίνηση που ανοίγει τον δρόμο στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Λέο Περέιρα.

Η Φλαμένγκο είναι έτοιμη να κάνει κίνηση που ανοίγει τον δρόμο στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Λέο Περέιρα.

Η Φλαμένγκο είναι έτοιμη να κάνει κίνηση που ανοίγει τον δρόμο στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Λέο Περέιρα.

Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο τον τελευταίο καιρό, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και τον Βραζιλιάνο να είναι στην κορυφή της λίστας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Léo Pereira (@leopereira4)

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους, σύμφωνα και με τα ρεπορτάζ στη Βραζιλία, όμως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Παρόλα αυτά από τη χώρα του καφέ γίνονται αναφορές σχετικά με το μέλλον του Περέιρα στη Φλαμένγκο και μάλιστα αναμένονται εξελίξεις, που θα αλλάξουν τα δεδομένα, μιας και η «Φλα» ειναι πολύ κοντά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Χούλιο Μιγκέλ Νέτο, η ομάδα από το Ρίο Ντε Τζανέιρο έχει έρθει σε συμφωνία με τον Λέο Ορτίς, που αγωνίζεται στη Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο και παίζει στην ίδια θέση με τον Περέιρα.

Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό, ενώ την έχει αναλάβει προσωπικά ο μάνατζερ του Περέιρα, Ρικάρντο Σέιντ, ο οποίος είναι αυτός που έχει φέρει στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες τους Ροντινέι, Μάξι Λοβέρα και Ραφίνια.

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments