Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο για τον λαϊκό τραγουδιστή [vid]

Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο για τον λαϊκό τραγουδιστή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙ ΚΑΒΑΛΑΣ/ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ/ EUROKINISSI)

«Έφυγε πάμπτωχος από το χωριό και επέστρεψε όταν είχε πλέον πετύχει και στάθηκε ευεργέτης για όλους»

Στον γενέθλιο τόπο του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας – όπως ήταν η επιθυμία του – γίνεται σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη, Βασίλη Καρρά. Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές αποχαιρετούν τον τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

Βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή από όλη την Ελλάδα κατέκλυσαν ήδη από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, για να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία και στην ταφή του.

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκε το Κοκκινοχώρι Καβάλας το φέρετρο του λαϊκού τραγουδιστή.

Η σορός έφτασε λίγο πριν τις 12, με το πλήθος κόσμου έξω από την εκκλησία να χειροκροτεί θερμά τον «άρχοντα» της νύχτας και τις καμπάνες να ηχούν πένθιμα.

Αρκετοί συνάδελφοί του, όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Σάκης Αρσενίου, ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι εκεί για να αποχαιρετίσουν τον Βασίλη Καρρά.

Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί στο χωριό του, ενημερώνοντας, μάλιστα, τον πρόεδρο και φίλο του, Χρήστο Διαμαντίδη, να ετοιμάσει τον δρόμο προς το νεκροταφείο, όταν ένιωθε πως ήταν έτοιμος να φύγει.

Ο Χρήστος Διαμαντίδης, ανιψιός του Βασίλη Καρρά, μιλώντας για τον θείο του ανέφερε ότι έφυγε πάμπτωχος από το χωριό και επέστρεψε όταν είχε πλέον πετύχει, ενώ στάθηκε ευεργέτης για όλους, αλλάζοντας τη μορφή του χωριού με έργα, αλλά και βοηθώντας όσους είχαν ανάγκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments