Ελλάδα

Ποδαρικό με σαρωτικούς ελέγχους της τροχαίας – «Έβρεξε» πρόστιμα

Ποδαρικό με σαρωτικούς ελέγχους της τροχαίας – «Έβρεξε» πρόστιμα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ποδαρικό με σαρωτικούς έλεγχους έκανε η Τροχαία για τη νέα χρονιά καθώς αρκετοί ήτνα αυτοί που επέλεξαν μετά την διασκέδαση τους γαι την αλλαγή του χρόνου να επιστρέψουν με το όχημα τους στο σπίτι τους.

Σαρωτικοί ήταν οι έλεγχοι της Τροχαίας τις τελευταίες ώρες της χρονιάς που πέρασε - «Βροχή» τα πρόστιμα

Ποδαρικό με σαρωτικούς έλεγχους έκανε η Τροχαία για τη νέα χρονιά καθώς αρκετοί ήτνα αυτοί που επέλεξαν μετά την διασκέδαση τους γαι την αλλαγή του χρόνου να επιστρέψουν με το όχημα τους στο σπίτι τους.

Παρά τις συστάσεις της Τροχαίας τις προηγούμενες ημέρες αλλά και τους ελέγχους που πραγματοποίησε για συμμόρφωση τον οδηγών με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αρκετοί ήταν αυτοί που βγήκαν, ήπιαν και οδήγησαν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στην Αττική στήθηκαν περίπου 20 μπλόκα σε κεντρικούς οδικούς άξονες όπου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1.131 έλεγχοι. Εβδομήντα τρεις οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν μεθυσμένοι εκ των οποίων οι δύο κατηγορούνται για πλημμέλημα καθώς η ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό τους ξεπερνούσε κατά πολύ το επιτρεπτό όριο, ενώ παράλληλα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 82 αφαιρέσεις άδειας κυκλοφορίας.

Δείτε το βίντεο από το Action24:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments