Lifestyle

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε την ηλικία της: «Νιώθω ότι είμαι μικρή»

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε την ηλικία της: «Νιώθω ότι είμαι μικρή»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/FAYSKORDA

«Με τους πρώην συνεργάτες μου δεν μιλάμε κάθε μέρα αλλά ξέρω ότι όλοι είναι εκεί για μένα»

H Φαίη Σκορδά μίλησε για τις σχέσεις που έχει κάνει μέσα από την τηλεόραση και κατάφεραν να αντέξουν στον χρόνο, ενώ μίλησε επίσης και για την ηλικία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες», η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις της προβλήθηκε στο «Happy Day». Αρχικά, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Στην καθημερινότητά μου δεν βάφομαι ποτέ, αν είναι να πάω κάπου εννοείται ότι θα βαφτώ. Νιώθω ότι είμαι μικρή, το λέω το 43, δεν το κρύβω. Το λέω για να το πω».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στις σχέσεις που έκανε μέσα από την τηλεόραση με συνεργάτες της και έχουν αντέξει μέχρι σήμερα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

«Έχω κρατήσει με πολλούς συνεργάτες καλή σχέση, δεν θέλω να πω ονόματα όμως, γιατί μπορεί να είναι και αλλά τόσα. Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ας πούμε, δεν μιλάμε κάθε μέρα ούτε βγαίνουμε κάθε μέρα, ξέρω όμως ότι είναι εκεί για εμένα. Αυτό το νιώθω για πολλούς και είναι ευλογία για εμένα».Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε σχετικά, με όσα είπε σε συνέντευξή της η Βασιλική Τρουφάκου, πως πολλές φορές έχει συναντήσει το φαινόμενο να λένε ότι σε μία δουλειά πρέπει να συμφωνήσουν πρώτα οι άντρες στο οικονομικό σκέλος.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι έχει συμβεί αρκετές φορές στην καριέρα της, να αναγκαστεί να υπερασπιστεί τη θέση της στον επαγγελματικό χώρο, επειδή είναι γυναίκα. «Να σου πω ένα προσωπικό βίωμα και θα μιλήσω για τη δουλειά μου όλα τα χρόνια. Έχω αναγκαστεί κάποιες φορές να είμαι πάρα πολύ σκληρή και να μιλήσω σκληρά, που δεν είναι του χαρακτήρα μου γιατί έπρεπε να υπερασπιστώ τη θέση μου. Που έχω δει ότι στην ίδια περίπτωση σε άντρα δεν έχει συμβεί. Αναγκάζεσαι να αλλάξεις και τις αντιδράσεις σου». Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Αν είσαι κι ένας άνθρωπος καλοπροαίρετος, είσαι και γυναίκα και έχεις και μία εμφάνιση, βλέπεις ότι δεν σε παίρνουν πολύ στα σοβαρά. Έχω αναγκαστεί κάποιες φορές να γίνω πάρα πολύ σκληρή με τους από πάνω μόνο. Είναι και το φύλο, το πως ντύνεσαι. Αυτό δεν έχει να κάνει με το πως έχει μεγαλώσει κάποιος, είναι μέσα μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments