Πολιτική

Άδωνις: Ο Κασσελάκης στρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ δεξιότερα [vid]

Άδωνις: Ο Κασσελάκης στρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ δεξιότερα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Την εμφανή μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ επί Κασσελάκη προς τα δεξιά υπογράμμισε, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Είναι δικαίωση των ιδεών της ΝΔ και του Μητσοτάκη

Την εμφανή μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ επί Κασσελάκη προς τα δεξιά υπογράμμισε, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, κληθείς να τοποθετηθεί για το εάν στον κ. Στέφανο Κασσελάκη προτάθηκε να αναλάβει υπουργείο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη το 2019, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από πολιτική. Αγνοεί τους βασικούς κανόνες της πολιτικής. Η διαρροή αυτή λειτούργησε υπέρ της κυβέρνησης και όχι υπέρ της αντιπολίτευσης. Η διαρροή αυτή και η επιμονή του κ Κασσελάκη πιστεύουν ότι τους οφελεί; Ας υποθέσουμε ότι ισχύει αυτό, είναι καλό για τον κ. ΚασσελάκηΟ μόνος που βλάπτεται είναι ο ίδιος.

Για το ταξίδι της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, αδυνατώ να καταλάβω την τόσο μεγάλη γκρίνια. Πρόκειται για μια ασταμάτητη γκρίνια για το κάθε θέμα. Ο πρόεδρός τους θα τους πάει δωρεάν διακοπές στη βίλα του στις Σπέτσες.Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνηθισμένοι να γκρινιάζουν. Έτσι, γκρινιάζουν και για το σπίτι του Κασσελάκη στις Σπέτσες».

«Κι ακόμη, για τα ιδιωτικά ΑΕΙ», εξακολούθησε ο υπουργός Υγείας, «οι αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι αρκετά πιο υποτονικές σε σχέση με το παρελθόν και με την περίοδο Αλέξη Τσίπρα. Οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να προβάλλουν τις σθεναρές αντιδράσεις που έχουν προβάλει κατά το παρελθόν. Είναι μια στροφή προς τα δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ και βέβαια, δεν μπορούμε παρά να τη χαιρετήσουμε».

 «Ο κ. Κασσελάκης, είναι γνωστό ότι αρθρογραφούσε υπέρ του κ. Μητσοτάκη στον Εθνικό Κήρυκα και υπέρ της πολιτικής της ΝΔ, κάποια στιγμή γνώρισε τον Αλέξη Τσίπρα και ‘είδε το φως το αληθινό’, ωστόσο από την ώρα που ανέλαβε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ η στροφή που κάνει είναι προς αυτά που έγραφε…Για παράδειγμα, δεν αντέδρασε για τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Παίρνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον στρέφει δεξιότερα, δεν μας φοβίζει, μας αρέσει αυτό, το ότι οι ιδέες μας επικρατούν και στην αριστερά, δεν υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση από αυτό», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments