Πολιτική

Μαρινάκης για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Δεν μπορεί η κυβέρνηση να παρέμβει για μία διαιτητική απόφαση»

Μαρινάκης για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Δεν μπορεί η κυβέρνηση να παρέμβει για μία διαιτητική απόφαση»

Πηγή Φωτογραφίας: [366203] ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΑΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών κλήθηκε να μιλήσει για τα όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», λέγοντας πως «η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρέμβει για μία διαιτητική απόφαση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, έχουν ληφθεί σχετικές πρωτοβουλίες, ενώ έρχεται νομοθέτηση του Γιάννη Βρούτση. «Αυτά θα εφαρμοστούν και θα συνεχίσουμε να είμαστε από πάνω» είπε, ενώ έκανε λόγο και για έρευνα της Δικαιοσύνης.

«Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τον αθλητισμό από βία και παραβατικά ζητήματα. Ερχεται νομοσχέδιο Βρούτση και θα στηριχθεί με κάθε μέσο κι ταυτόχρονα η δικαιοσύνη κάνει την έρευνα. Υπάρχει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου! Δεν μπορεί να παρέμβει η κυβέρνηση σε τέτοια θέματα αλίμονο για μια διαιτητική απόφαση! Είναι πολύ σημαντικό, πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται να αποφεύγουν δηλώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε άσχημα αποτελέσματα, εμπρηστικές δηλώσεις», τόνισε μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments