Lifestyle

Αντωνά: «Δεν σιχαίνεται η Ασημίνα, βάζει χέρι και σε πλένει… παντού» [vid]

Αντωνά: «Δεν σιχαίνεται η Ασημίνα, βάζει χέρι και σε πλένει… παντού» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ SKAI | Survivor

Η παίκτρια αποκάλυψε ότι την έκανε μπάνιο η συμπαίκτριά της και της έβγαλε το βρακί

Survivor 2024: Αντιμέτωπη με τις ανάγκες της επιβίωσης η Μαρία Αντωνά η οποία περιέγραψε στον Γιώργο Λιανό όσα συνέβησαν στη λίμνη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η παίκτρια του Survivor ανέφερε πως η συμπαίκτριά της την βοήθησε στο να πλύνει το σώμα της, αφού για τη Μαρία Αντωνά είναι η πρώτη της συμμετοχή στο παιχνίδι.

«Χθες βρέθηκα με την Ασημίνα να προσπαθεί να με πλύνει με τα νερά εκεί στη λίμνη. Μου έλεγε: “κάτσε εκεί πέρα να σε πλύνω”. Θα έχω να το λέω αυτό ότι με έπλυνε η Ασημίνα και δεν σιχαίνεται, μπορεί να βάλει χέρι και να σε πλύνει παντού», ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Η Ασημίνα δίνει την τέταρτη υποψήφια – «Τη γλίτωσες Rob» – «Ευχαριστώ για το δωράκι»

Οι Μαχητές μέτρησαν ακόμη μια νίκη πηγαίνοντας στο συμβούλιο του νησιού για την ψηφοφορία προκειμένου να αναδειχθεί ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη για ακόμα μία φορά με τον κρίσιμο πόντο να κερδίζει η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η ψηφοφορία των Μαχητών έδειξε ως τρίτη υποψήφια την Ανδριάνα Καγιά, η οποία έκανε λόγο για το γεγονός ότι δεν υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία στην ομάδα τους.

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες του Survivor, MVP της εβδομάδας, δηλαδή ο καλύτερος παίκτης αναδείχθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία υπέδειξε την τέταρτη υποψηφιότητα που μπορεί να είναι και από την αντίπαλη ομάδα.

Η ίδια δεν επέλεξε παίκτη της ομάδας της αλλά της αντίπαλης και αυτή ήταν η Ιωάννα Τζαβέλα.

«Είναι στρατηγικό το παιχνίδι. Μας δίνουν την πάσα να το κάνουμε αυτό. Είναι η πιο εύκολη απόφαση που έχω να πάρω στη ζωή μου», σχολίασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία επέλεξε μία από τις πιο δυνατές παίκτριες της αντίπαλης ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments