Lifestyle

«Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε χρήματα» – Η Λένα Ζευγαρά έβαλε τα κλάματα για τον Καρρά

«Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε χρήματα» – Η Λένα Ζευγαρά έβαλε τα κλάματα για τον Καρρά

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Fay’s Time

«Μου απάντησε πως το μόνο που θέλει είναι όταν θα έφτανα ψηλά, να μην ξεχάσω τον Βασίλαρο. Έτσι μου είπε και πραγματικά τον ευχαριστώ πολύ»

Η Λένα Ζευγαρά μίλησε με συγκίνηση για τον Βασίλη Καρρά, προχωρώντας σε μερικές αποκαλύψεις για το πώς ο αείμνηστος τραγουδιστής τη βοήθησε στην καριέρα της.

View this post on Instagram

A post shared by Lena Zevgara (@lena_zevgara)

Η τραγουδίστρια πήγε καλεσμένη στο «Fay’s Time» και είπε: «Μου έδωσε το πρώτο μου τραγούδι και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό. Είναι τιμή μου γιατί νιώθω σαν να έκοψε την κορδέλα της καριέρας μου ένας τεράστιος θρύλος. Τιμή μου. Τον Βασίλη Καρρά δεν τον γνώριζα προσωπικά, μου δόθηκε το τραγούδι “Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει”, μπαίνοντας στο στούντιο ζήτησα να το δειγματίσω, το λάτρεψα και το πίστεψα από την αρχή. Τον πήρα τηλέφωνο και του λέω “τι σας χρωστάω γι’ αυτό το τραγούδι;”».

Η Λένα Ζευγαρά, έδωσε ακόμη: «Μου απάντησε πως το μόνο που θέλει είναι όταν θα έφτανα ψηλά, να μην ξεχάσω τον Βασίλαρο. Έτσι μου είπε και πραγματικά τον ευχαριστώ πολύ. Ο Βασίλης είναι ένας θρύλος, γιατί δεν μου έρχεται κάποια άλλη λέξη, που έχει βοηθήσει εκτός από εμένα, πολλούς νέους καλλιτέχνες. Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε τίποτα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τρέμει η φωνή μου».

Κέλλυ Κελεκίδου: Βούρκωσε στον «αέρα» μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά – Ήταν ο δεύτερος πατέρας μου, είπε

Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε για την απώλεια του Βασίλη Καρρά, με τον οποίο είχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο και δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή της.

Η τραγουδίστρια πήγε καλεσμένη στο πλατό του «Happy Day» και όσο περιέγραφε τη σχέση της με τον λαϊκό τραγουδιστή που πέθανε τον Δεκέμβρη, τόσο περισσότερο συγκινούνταν.

«Με τον Βασίλη Καρρά τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά. Το λέω και συγκινούμαι γιατί από τη μια είμαι τυχερή και ευλογημένη που τον γνώρισα και από την άλλη πολύ στενοχωρημένη γιατί είχαμε δρομολογήσει πολλά πράγματα να κάνουμε παρέα. Κάποια από αυτά θα καταφέρουμε να τα δείξουμε στον κόσμο. Για εμένα ο Βασίλης ήταν ο δεύτερος πατέρας μου, είναι ένας άρχοντας» είπε αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου.

View this post on Instagram

A post shared by Lena Zevgara (@lena_zevgara)

Και συνέχισε: «Μου θύμιζε τον μπαμπά μου, γιατί και εκείνος ήταν ντόμπρος, μερακλής, αληθινός και πολλά άλλα. Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, μου έγραφε τραγούδια, μου έλεγε να κάνουμε αλλαγές. Καταλαβαινόμασταν με τα μάτια. Δεν έδινε μόνο χώρο, είχε και λόγο, τον έβλεπα και σκεφτόμουν πως δεν γίνεται να είναι τόσο δοτικός».

Όσο για την κηδεία του Βασίλη Καρρά, η τραγουδίστρια είπε: «Ακόμα και στο τελευταίο του αντίο, ο θεός έστειλε μια μαγική δύναμη γιατί μπορεί και να μην προλαβαίναμε να πάμε γιατί εγώ ήμουν Κύπρο, γύρισα από Γερμανία και έπρεπε το πρωί να φύγω με την πρώτη πρωινή. Ευτυχώς υπήρχε πτήση να γυρίσω, αλλά όταν πήγαμε να προσγειωθούμε στη Θεσσαλονίκη το αεροπλάνο γύρισε πίσω γιατί είχε πολύ ομίχλη στην Θεσσαλονίκη. Τελικά μετά από λίγο μας ανακοίνωσαν ότι ξεκινάμε για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και έτσι κατάφερα να είμαι εκεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments