Αθλητισμός

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Παλομίνο

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Παλομίνο

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter @FabrizioRomano,Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Χοσέ Παλομίνο και τον Ολυμπιακό, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα να αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Χοσέ Παλομίνο.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Χοσέ Παλομίνο και τον Ολυμπιακό, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα να αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία!

Αργά το βράδυ ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι ο Χοσέ Παλομίνο βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, παρά το ενδιαφέρον της Σαλερνιτάνα για τον Λατινοαμερικάνο αμυντικό.

Όπως γράφει στα social media ο Ρομάνο, οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια με την πλευρά του Αργεντινού, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα για να πάρουν την έγκριση για τη μεταγραφή του έμπειρου σέντερ μπακ.

Το συμβόλαιο του Χοσέ Παλομίνο με την Αταλάντα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ μπακ και τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να «δείχνει» τον Αργεντινό ως τον επόμενο κεντρικό αμυντικό των Πειραιωτών.

Δείτε την ανάρτησή του:

Πηγή: top10.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments