Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στρατηγέ, σε ευχαριστούμε!» – Η ανάρτηση για τον Φλώρο

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στρατηγέ, σε ευχαριστούμε!» – Η ανάρτηση για τον Φλώρο

Πηγή Φωτογραφίας: [354996] ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ EMBRAER EMB-135 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΩΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)

«Η θητεία του Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου ως Αρχηγού ΓΕΕΘΑ συνέπεσε με μια περίοδο γεωπολιτικής ρευστότητας και κρίσεων - Αλλά και με τη σημαντική αμυντική και διπλωματική αναβάθμιση της χώρας»

Με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαριστεί τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο για την θητεία του στη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, μετά την ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ, βάσει της οποίας αποστρατεύεται και αναλαμβάνει ο Δημήτρης Χούπης.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Η θητεία του Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου ως Αρχηγού ΓΕΕΘΑ συνέπεσε με μια περίοδο γεωπολιτικής ρευστότητας και κρίσεων. Αλλά και με τη σημαντική αμυντική και διπλωματική αναβάθμιση της χώρας. Η συμβολή του υπήρξε υπερπολύτιμη. Στρατηγέ, σε ευχαριστούμε!».

Νωρίτερα στην ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ συμπεριλαμβανόταν και δήλωση του πρωθυπουργού, στην οποία τονιζόταν μεταξύ άλλων πως «ο Στρατηγός επέβλεψε την εφαρμογή του σχεδίου μας για τη θωράκιση της Εθνικής Άμυνας, ύστερα από χρόνια αδράνειας. Προώθησε τη διακλαδική συνεργασία. Τον ενισχυμένο ρόλο των Ειδικών Δυνάμεων. Και τη συνεργασία με τους συμμάχους μας».

«Στρατηγέ, σε ευχαριστούμε για μια τόσο παραγωγική θητεία, που βοήθησε να γίνει η Ελλάδα ακόμη πιο ισχυρή και περήφανη. Αυτά τα χρόνια είναι ένα ακόμη παράσημο στα πολλά που συνοδεύουν το στήθος σου δίπλα στο εθνόσημο που τίμησες», ανέφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments