Lifestyle

Θέμις Μπαζάκα: «Πρέπει να μπει η σεξουαλική εκπαίδευση στο σχολείο, πρέπει να πάψουν τα θρησκευτικά»

Θέμις Μπαζάκα: «Πρέπει να μπει η σεξουαλική εκπαίδευση στο σχολείο, πρέπει να πάψουν τα θρησκευτικά»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Καλύτερα Δε Γίνεται

Θέμις Μπαζάκα: «Social media δεν έχω και δεν υπάρχει περίπτωση να έχω. Έρχονταν βέβαια μηνύματα και τηλεφωνήματα και γράμματα στο θέατρο. Συγχρόνως όμως είχα και μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι μου έλεγαν “μπράβο σας που μιλάτε”. Τώρα σιωπή»,

Για τις αρνητικές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από μία δήλωσή της, απάντησε η Θέμις Μπαζάκα, η οποία βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 13/1, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Passager (@passager_official)

Η ηθοποιός, είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις της ότι θα έπρεπε να καταργηθούν τα θρησκευτικά από τα σχολεία.

«Πρέπει να γίνει η σεξουαλική εκπαίδευση στο σχολείο, πρέπει να πάψουν τα θρησκευτικά, πρέπει όλοι να μιλούν στα παιδιά πιο ανοιχτά για κοινωνικά θέματα. Δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα» είχε τονίσει χαρακτηριστικα.

Η Ναταλία Γερμανού τη ρώτησε για το περιστατικό κι εκείνη απάντησε: «Τρόμαξα λίγο! Δεν το φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο τρομερό αυτό το πράγμα το οποίο είπα. Είπα κάτι που το συζητάμε πάρα πολύ μεταξύ μας. Από εκεί και ύστερα δεν ξαναμίλησα γιατί δεν θέλω να τροφοδοτώ και να δίνω περισσότερη τροφή».

«Social media δεν έχω και δεν υπάρχει περίπτωση να έχω. Έρχονταν βέβαια μηνύματα και τηλεφωνήματα και γράμματα στο θέατρο. Συγχρόνως όμως είχα και μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι μου έλεγαν “μπράβο σας που μιλάτε”. Τώρα σιωπή», τόνισε.

Θέμις Μπαζάκα: «Η κόρη μου με λέει αναλφάβητη και δεν θέλει πια να…»

Η ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά του Mega βλέπει το πόσο διαφορετική είναι η νέα γενιά ιδίως λόγω της χρήσης των social media όπου μιλούν μια τελείως διαφορετική γλώσσα.

Γιατί την «μαλώνει» η κόρη της;

«Είμαι ηθοποιός, με ενδιαφέρει η δουλειά μου και προσπαθώ να είμαι καλύτερη. Δεν έχω εγκαταλείψει ακόμη, είμαι εν ενεργεία. Αγαπώ τη ζωή κι αυτό με κρατάει. Είμαι upgrade συνέχεια. Βλέπω ταινίες, μιλάω με ανθρώπους νέους, κοιτάω πως παίζουν οι νεότεροι συνάδελφοί μου. Παρόλο που είμαι ένας άνθρωπος που γυμνάζεται, το σώμα μου μού λέει “κάτσε λίγο τώρα”. Το ακούω αλλά δεν το αφήνω χωρίς να έχει υγεία. Κάνω αυτά που πρέπει να κάνω χωρίς υπερβολές. Κοστίζει το να λες την άποψή σου. Ειδικά αν έχεις απέναντί σου που δεν θέλει να χάσει την εξουσία του και τη θέση του. Είμαι άμαθη. Δεν έχω social media, είναι από θέση.

Δεν μου αρέσει που αντί να γίνονται και ουσιαστικά debate που ο καθένας ανταλλάσσει την άποψή του, γίνονται μάχες και με μια γλώσσα που δεν μου αρέσει στη ζωή μου. Προτιμώ να διαβάζω σάιτ, ξένες εφημερίδες και περιοδικά. Έχω άποψη για τα πάντα αλλά δεν θέλω να την σκορπάω έτσι. Δεν θέλω τη βία πάνω μου, καθόλου. Το να λες μια γνώμη και να πέφτει πάνω σου ένα πλήθος αγριεμένο δεν είναι ωραίο. Και από την άλλη δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Είχα φοβερή υποστήριξη αλλά αυτά είναι θέματα που δεν μπόρεσαν να τα λύσουν ούτε πολιτικοί. Μίλησα για μια σειρά που διαπραγματεύεται τέτοια πράγματα, μίλησα μόνο για τη σειρά. Πήραν διάφορα πράγματα και εισχώρησε στον κοινωνικό ιστό κάπως αλλιώς. Είπα απλά μια γνώμη! Φυσικά είναι μπούλινγκ. Σίγουρα τα μίντια ενδιαφέρονται για την κουτσομπολίστικη πλευρά ενός θέματος. Όσο δεν μιλάς, σε δυο μέρες πέρασε. Θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου ίσως με άλλον τρόπο και σε άλλη στιγμή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments