Αθλητισμός

ΑΕΚ Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα

ΑΕΚ Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα

Πηγή Φωτογραφίας: [363775] SUPER LEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ. (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κάνει σέντρα στις 20:30

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κάνει σέντρα στις 20:30 με την ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού να ψάχνει ακόμα μια σε μεγάλο παιχνίδι που θα της δώσει τη δυνατότητα να προσπεράσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Οι «πράσινοι» αναζητούν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα σε ντέρμπι μετά από καιρό και αν το πετύχουν θα αφήσουν την Ένωση πέντε πόντους πίσω.

Το θετικό για τον Ματίας Αλμέιδα, ειδικά αυτή την περίοδο των συνεχόμενων και απαιτητικών αναμετρήσεων τον Ιανουάριο, είναι ότι μειώθηκαν τα προβλήματα. Ο Μάνταλος είναι και πάλι διαθέσιμος, κανονικά ενόψει του αυριανού ντέρμπι προπονείται από προχθες και ο Σιντιμπέ, ενώ αμφίβολος ήταν ο Γαλανόπουλος. Η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή, με τις δεδομένες απουσίες να είναι οι γνωστές των διεθνών Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι.

Στον Παναθηναϊκό πέρα από τους «γνωστούς» απόντες Παλάσιος, Τζούρισιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, προστέθηκαν και οι Τσέριν, Γερεμέγεφ. Ο μεν πρώτος έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο, ο δε δεύτερος επειδή επίσης δεν είναι 100% έτοιμος. Εκτός αποστολής βρίσκεται και ο πορτιέρε Μπρινιόλι που τέθηκε εκτός ομάδας και σε αυτή συμπεριλήφθηκαν, εκτός από τον Λοντίγκιν, ο νεαροί γκολκίπερ Ξενόπουλος, Μαργκόνο. Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments