Αθλητισμός

Παναιτωλικός – Άρης: Νίκησε δια περιπάτου στο Αγρίνιο [0-4]

Παναιτωλικός – Άρης: Νίκησε δια περιπάτου στο Αγρίνιο [0-4]

Πηγή Φωτογραφίας: [366430] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Άρης ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς

Ο Άρης ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς, νίκησε δια περιπάτου τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (4-0) για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε για την 18η αγωνιστική της Super League τον Άρη με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στο Αγρίνιο με το μυαλό τους στη… ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ με τον Άκη Μάντζιο να αφήνει εκτός αποστολής σημαντικά “γρανάζια” της μηχανής του. Χαρακτηριστικό είναι πως η εντεκάδα του Άρη είχε μόνο δύο παίκτες που έπαιξαν και στο Κύπελλο, γεγονός όμως που δεν τον επηρέασε δείχνοντας πως έχει βάθος στον πάγκο του, με τους Θεσσαλονικείς να περνούν… αέρας από την έδρα του Παναιτωλικού με 0-4.

Με ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι – Εκατέρωθεν ευκαιρίες

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να έχει τον έλεγχο των κινήσεων αλλά ο Άρης ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος την εστία του Καπίνο με το σουτ του Παναγίδη να κοντράρει τελικά στα σώματα. Ο Παναιτωλικός δεν άργησε κι εκείνος να απειλήσει τον Χουτεσιώτη αλλά η έξοχη συνεργασία των παικτών του Γιάννη Πετράκη τελείωσε άδοξα με το σουτ του Τορεχόν να πηγαίνει πολύ ψηλά.

Προηγήθηκε ο Άρης με γκολ του Τζούρασεκ 

Το παιχνίδι είχε ρυθμό με αποτέλεσμα στο 19ο λεπτό ο Άρης να μπει μπροστά στο σκορ χάρις σε πολύ ωραίο σουτ του Τζούρασεκ ύστερα από προσωπική προσπάθεια του ίδιου με τους αμυντικούς του Παναιτωλικού να τον… κοιτούν να σκοράρει.

Το 0-4 ο Ζαμόρα και τώρα… ΑΕΚ για τον Άρη

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ζαμόρα για τους φιλοξενούμενους με τον Κοσταρικανό εξτρέμ του Άρη να διαμορφώνει το τελικό 0-4. Πλέον το μυαλό των παικτών του Άκη Μάντζιου είναι στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία καλή πορεία. 

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας (70′ Μαυρίας), Αλμέιδα Ντουάρτε (64′ Χουάνπι), Πέρεθ (77′ Τσιγγάρας) , Χατζηθεοδωρίδης (71′ Ντίαζ), Τορεχόν, Σενγκέλια, Καρέλης (64′ Ζοάο Πέδρο)

Άρης (Άκης Μάντζιος) : Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (56′ Μοντόγια), Τζούρασεκ (56′ Σουλεϊμάνοφ), Παναγίδης (68′ Σαβέριο), Ζαμόρα, Φετφατζίδης (46′ Νταρίντα), Μενέντεζ (80′ Μανού Γκαρθία)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments