Πολιτική

Σπίρτζης για κομματική πειθαρχία: Άστοχο αυτό που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

Σπίρτζης για κομματική πειθαρχία: Άστοχο αυτό που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη , για την επιβολή κομματικής πειθαρχίας σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, σχολίασε ο Χρήστος Σπίρτζης, έχοντας ειρωνική διάθεση.

«Ήταν άστοχο αυτό που είπε», δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, που έθεσε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη , για την επιβολή κομματικής πειθαρχίας σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, σχολίασε ο Χρήστος Σπίρτζης, έχοντας ειρωνική διάθεση.

Χρήστος Σπίρτζης: Ήταν άστοχο αυτό που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Ήταν άστοχο αυτό που είπε», δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, που έθεσε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο OPEN και ερωτηθείς εάν «έχετε κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ;», ο κ. Σπίρτζης είπε με περιπαιχτικό ύφος «ανά ημέρα… νομίζω όχι, δεν έχουμε».

Ο δημοσιογράφος επέμεινε, λέγοντας «αφού το είπε ο πρόεδρος», με τον κ. Σπίρτζη να απαντά «καλά εντάξει… αυτά τα θέματα.. ήταν άστοχο αυτό που είπε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments