Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες στις Σπέτσες για την ΚΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες στις Σπέτσες για την ΚΟ

Πηγή Φωτογραφίας: [365047] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σε πυρετώδεις διεργασίες βρίσκεται το νησί.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στις Σπέτσες, όπου από 19 έως 21 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έχει συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στο σπίτι που διατηρεί στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Όπως λέει ο πρόεδρος ξενοδόχων του νησιού, ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες προκειμένου το νησί να υποδεχθεί τον κόσμο που θα φτάσει στο νησί μέσα στον χειμώνα για την Κοινοβουλευτική Ομάδα των 36 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» ο Χρήστος Ορλώφ, πρόεδρος των ξενοδόχων στο νησί, είπε χαρακτηριστικά πως «το Σάββατο το βράδυ ήρθε ένα e – mail επιβεβαίωσης στα δύο ξενοδοχεία. Το ένα ανοικτό όλο το χρόνο, μικρά απλά ξενοδοχεία. Το δεύτερο θα ανοίξει επί τούτου και εάν χρειαστεί θα ανοίξουν κι άλλα. Οι βουλευτές θα μείνουν κατά μόνας. Ένας ένας στο δωμάτιο».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το κόστος διαμονής ανά βραδιά ο κ. Ορλώφ ξεκαθάρισε πως η τιμή του είναι κάτω από τα 80 ευρώ. «Η τιμή είναι χαμηλότερη και δεν είναι μια ειδική τιμή, αλλά εκεί κυμαίνονται οι τιμές για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί τις Σπέτσες χειμωνιάτικα».

Όσον αφορά τη διατροφή των βουλευτών και των δημοσιογράφων που θα φτάσουν στις Σπέτσες για το 3ήμερο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ορλώφ απάντησε πως «αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά δύο εστιατόρια στο νησί. Ίσως ανοίξει και ένα τρίτο».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης «συγκάλεσε» την ΚΟ του κόμματος στις Σπέτσες το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου, κατά το πρότυπο της Goldman Sachs.

Από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για μια πρωτοβουλία σύσφιγξης των σχέσεων, ώστε ο ίδιος να έρθει πιο κοντά με την ΚΟ, αλλά και οι ίδιοι οι βουλευτές να ενισχύσουν τους μεταξύ τους δεσμούς.

Το διήμερο εργασίας, όπως το αποκαλούν συνεργάτες του κ. Κασσελάκη, ακολουθεί, παραδέχονται και οι ίδιοι, τα πρότυπα των μεγάλων πολυεθνικών ομίλων, για να μπορέσει να γίνει brainstorming και bonding.

Στόχος, όπως αναφέρουν, είναι στις ουσιαστικά δύο ημέρες που θα βρεθούν όλοι μαζί στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη (φτάνουν μεσημέρι Παρασκευής και αναχωρούν μεσημέρι Κυριακής) να «κλειστούν» στον ίδιο χώρο για να γίνει μια διεξοδική ανταλλαγή απόψεων και να αλληλοσυμπληρωθούν με ιδέες και προτάσεις οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα παρουσιάσει ο κάθε τομεάρχης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments