Πολιτική

Λιβάνιος: Έχουν ληφθεί οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας για την επιστολική ψήφο

Λιβάνιος: Έχουν ληφθεί οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας για την επιστολική ψήφο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Θεόδωρος Λιβάνιος χαρακτήρισε προσχηματική την κριτική που γίνεται ενώ είπε πως η επιστολική ψήφος έχει εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες του κόσμου

Ο Θεόδωρος Λιβάνιος χαρακτήρισε προσχηματική την κριτική που γίνεται ενώ είπε πως η επιστολική ψήφος έχει εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες του κόσμου

Έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας για την επιστολική ψήφο, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος.

Χαρακτήρισε προσχηματική την κριτική που γίνεται ενώ είπε πως η επιστολική ψήφος έχει εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες του κόσμου.

Σημείωσε πως ένα εκλογικό τμήμα θα αριθμεί χίλιους ψηφοφόρους ενώ σε ότι αφορά την ηλεκτρονική ψηφοφορία απάντησε πως περιμένουμε να εδραιωθεί σε διεθνές επίπεδο.

Boυλή: Κατατέθηκε το σχέδιο νόμου για την επιστολική ψήφο

Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου «Εκλογή ευρωβουλευτών, διευκόλυνση εκλογέων μέσω επιστολικής ψήφου, εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών», αργά το βράδυ της Πέμπτης. Το νομοσχέδιο, θα τεθεί στις αρμόδιες επιτροπές στην αρχή της εβδομάδας, ενώ την επόμενη αναμένεται να εισαχθεί στην Ολομέλεια για τη συζήτηση και ψήφιση του.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, έχει σκοπό τον εκσυγχρονισμό του τρόπου εκλογής των ευρωβουλευτών, το δικαίωμα της επιστολικής ψήφου, αλλά και την περαιτέρω διευκόλυνση στην διαδικασία των ανθρώπων με αναπηρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments