Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αγώνας δρόμου για τον Λιβάι Γκαρσία!

ΑΕΚ: Αγώνας δρόμου για τον Λιβάι Γκαρσία!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αυτή την Κυριακή (21/01, 17:30) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, αλλά ο διεθνής επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ίσως χρειαστεί να απουσιάσει εκ νέου.

Ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής (21/01) στο Περιστέρι για τη Super League

Ο Λιβάι Γκαρσία έχασε ως γνωστόν, τη ρεβάνς του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και για την ώρα προσπαθεί να προλάβει να είναι έτοιμος, στο αμέσως επόμενο ματς της ΑΕΚ. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αυτή την Κυριακή (21/01, 17:30) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, αλλά ο διεθνής επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ίσως χρειαστεί να απουσιάσει εκ νέου.

Ο Γκαρσία έχει δεχτεί ένα χτύπημα, το οποίο δεν ειναι μυϊκό, αλλα θέλει προσοχή επειδή ειναι σε ευαίσθητο σημείο. Ακόμα δεν είναι κάτι 100% σίγουρο, οπότε για την ώρα η συμμετοχή του, στο ματς της Κυριακής, κρίνεται αμφίβολη, ενώ είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ήδη έχει φτάσει σήμερα (18/01) η Πέμπτη και ο παίκτης παραμένει χωρίς προπόνηση, κάτι που ίσως παίξει ρόλο, αλλά όλα είναι ανοιχτά προς το παρόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments