Αθλητισμός

Αποθέωσε ο Αλαφούζος τον Τερίμ: «Έχεις 100 κιλά α@@@@@@»!

Αποθέωσε ο Αλαφούζος τον Τερίμ: «Έχεις 100 κιλά α@@@@@@»!

Πηγή Φωτογραφίας: [364551] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΡΕΝ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Γιάννης Αλαφούζος στην πρώτη επικοινωνία του με τον Τερίμ

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα και την μεγάλη πρόκριση του τριφυλλιού στα πέναλτι, ο πρόεδρος των πράσινων επικοινώνησε με τον Φατίχ Τερίμ, προκειμένου να τον συγχαρεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος του είπε: «Έχεις 100 κιλά αρ@@@@@», με τον Φατίχ Τερίμ να του απαντάει «Πρόεδρε είναι το πρώτο δώρο για σένα».

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Μετά από μια συγκλονιστική διαδικασία στα πέναλτι, οι Πράσινοι πήραν την πρόκριση

Το 1-1 της Λεωφόρου άφηνε τα πάντα ανοιχτά για την υπόθεση πρόκριση στους προημιτελικούς του κυπέλλου και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό ισορρόπησαν και στη ρεβάνς που κρίθηκε στα πέναλτι μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση, με τους Πράσινους να επικρατούν τελικά με 7-6 και να συνεχίζουν στον θεσμό.

Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να πρεσάρουν ψηλά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 8′ με το γύρισμα του Ορτέγκα για τον Ναβάρο που δεν κατάφερε να εκτελέσει στην κίνηση. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και στα επόμενα λεπτά να πιέσουν αλλά τελικά ήταν οι Πράσινοι αυτοί που είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 13′ με την κεφαλιά του Σπόραρ που απέκρουσε ωραία ο Πασχαλάκης μετά τη σέντρα του Κώτσιρα.

Πηγή: panathinaikos24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments