Αθλητισμός

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Μετά από μια συγκλονιστική διαδικασία στα πέναλτι, οι Πράσινοι πήραν την πρόκριση

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Μετά από μια συγκλονιστική διαδικασία στα πέναλτι, οι Πράσινοι πήραν την πρόκριση

Πηγή Φωτογραφίας: [366502] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Το 1-1 της Λεωφόρου άφηνε τα πάντα ανοιχτά

Το 1-1 της Λεωφόρου άφηνε τα πάντα ανοιχτά για την υπόθεση πρόκριση στους προημιτελικούς του κυπέλλου και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό ισορρόπησαν και στη ρεβάνς που κρίθηκε στα πέναλτι μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση, με τους Πράσινους να επικρατούν τελικά με 7-6 και να συνεχίζουν στον θεσμό.

Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να πρεσάρουν ψηλά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 8′ με το γύρισμα του Ορτέγκα για τον Ναβάρο που δεν κατάφερε να εκτελέσει στην κίνηση. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και στα επόμενα λεπτά να πιέσουν αλλά τελικά ήταν οι Πράσινοι αυτοί που είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 13′ με την κεφαλιά του Σπόραρ που απέκρουσε ωραία ο Πασχαλάκης μετά τη σέντρα του Κώτσιρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Η σειρά των πέναλτι…

Αϊτόρ: 0-1 Ροντινέι: 1-1 Ρούμπεν Πέρεθ: 1-2 Μαρτίνς: 2-2 Αράο: 2-3 Γιόβετιτς: 3-3 Γεντβάι: 3-4 Ποντένσε: 4-4 Μλαντένοβιτς: Απέκρουσε ο Πασχαλάκης Καρβάλιο: Απέκρουσε ο Λοντίγκιν Κώτσιρας: 4-5 Βρουσάι: 5-5 Βαγιαννίδης: 5-6 Ορτέγκα: 6-6 Σένκεφελντ: 6-7 Καμαρά: Άουτ

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Μπιανκόν (116′ Ιμπόρα), Ορτέγκα, Έσε (100′ Καρβάλιο), Αλεξανδρόπουλος (63′ Ποντένσε), Καμαρά, Μασούρας (91′ Γιόβετιτς), Φορτούνης (116′ Βρουσάι), Ναβάρο (106′ Μαρτίνς).

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ (96′ Μλαντένοβιτς), Κώτσιρας, Βιλένα (67′ Ζέκα), Μαντσίνι (105′ Σένκεφελντ), Μπερνάρ (67′ Ρούμπεν Πέρεθ), Βέρμπιτς (98′ Αϊτόρ), Σπόραρ (105′ Ακαϊντίν).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments