Πολιτική

Κούλογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε την ημέρα της εκλογής του Κασσελάκη

Κούλογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε την ημέρα της εκλογής του Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Συνέντευξη τύπου της επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου PEGA για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων στην Ελλάδα, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει σε μια καταστροφή που θα έχει ένα τέλος με χαρακτηριστικά κλαυσίγελου», συνέχισε.

Καυστικά σχόλια για τον Στέφανο Κασσελάκη έκανε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής (πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ), Στέλιος Κούλογλου, χαρακτηρίζοντας «ομαδική αυτοκτονία» την επιλογή των ψηφοφόρων να τον εκλέξουν στην προεδρία του κόμματος.

Μιλώντας στο Action24 ο κ. Κούλογλου ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε την ημέρα της εκλογής Κασσελάκη. Ήταν μια ομαδική αυτοκτονία» και σημείωσε ότι με τον νυν πρόεδρο του κόμματος ο ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε «να τροφοδοτεί τα πρωινάδικα», ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και τις συνεχείς προτροπές του τελευταίου να παραδώσει την έδρα, λέγοντας ότι έφυγαν και άλλοι, αλλά απευθύνεται μόνο σε αυτόν.

Ο ίδιος το απέδωσε σε εκνευρισμό, διότι, όπως είπε, έχει μια συνεχή αρθρογραφία, μέσα από την οποία αναδεικνύει τις μεγάλες αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ επί Κασσελάκη και «αυτό δεν του αρέσει καθόλου», συμπλήρωσε.

Επισήμανε για την έδρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση «θεωρείται πλέον θέσφατο ότι δεν ανήκει στα κόμματα αλλά στα πρόσωπα» και χαρακτήρισε «αστειότητα» τα όσα λέει ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας πως «δεν έχει κάτι άλλο να πει και ζητά την έδρα».

Συνεχίζοντας την κριτική του σημείωσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ βάζουν «κάθε μέρα βάζουν τρία αυτογκόλ από μόνοι τους», φέρνοντας ως ένα παράδειγμα το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών για να προσθέσει ότι σε ένα προνομιακό ζήτημα για την αριστερά… «μπουρδουκλωθήκανε».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει σε μια καταστροφή που θα έχει ένα τέλος με χαρακτηριστικά κλαυσίγελου», συνέχισε.

Ερωτηθείς εάν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής, δεν απόκλεισε την πιθανότητα να σκεφτεί το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στην εκλογική διαδικασία, εφόσον υπάρξει μια συμφωνία με τη Νέα Αριστερά. «Θα μπορούσα να συνεργαστώ», σημείωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments