Trash

Kanye West: Αφαίρεσε τα δόντια του και έβαλε μασέλα από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων

Kanye West: Αφαίρεσε τα δόντια του και έβαλε μασέλα από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων

Πηγή Φωτογραφίας: Kanye West attends the 2020 Vanity Fair Oscars party in Beverly Hills. (Evan Agostini / Invision/Associated Press)

Viral έχει γίνει σε ολόκληρο τον κόσμο η επιλογή του Kanye West να αφαιρέσει τα δόντια του, προκειμένου να φορέσει μασέλα τιτανίου αξίας 850.000 δολαρίων.

Ο 46χρονος Kanye West παρουσίασε τη νέα του οδοντοστοιχία σε στόρι του στο Instagram – Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter (X)

View this post on Instagram

A post shared by Ye (@kanyewest)

O Kanye που πλέον χρησιμοποιεί το όνομα «Ye», αποφάσισε να αφαιρέσει όλα τα δόντια του, αντικαθιστώντας τα με μια μασέλα από τιτάνιο, αξίας περίπου 850.000 δολαρίων.

View this post on Instagram

A post shared by Cdf_tv (@cdf__tv)

Ο 46χρονος μουσικός παρουσίασε τη νέα του οδοντοστοιχία σε στόρι του στο Instagram, συγκρίνοντας, μάλιστα, τον εαυτό του με τον «Σαγόνια», τον εμβληματικό «μπράβο» που εμφανίστηκε σε δύο ταινίες του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «The Spy Who Loved Me» και «Moonraker».

Η τεχνητή οδοντοστοιχία του «Ye», όπως προτιμά να τον αποκαλούν, σύμφωνα με τη «Daily Mail», είναι πιο ακριβή και από διαμάντια, ενώ τη σχεδίασε ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

View this post on Instagram

A post shared by thinker (@the.thinkings)

Ο οδοντίατρος Thomas Connelly, με έδρα το Μπέβερλι Χιλς, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατασκευή της συγκεκριμένης οδοντοστοιχίας, η οποία προσαρμόστηκε στο όραμα του «Ye». Διαψεύδοντας τις φήμες, ο Thomas Connelly επιβεβαίωσε ότι τα φυσικά δόντια του Thomas Connelly παραμένουν ανέπαφα. «Δεν αφαίρεσε τα δόντια του. Εξακολουθεί να έχει πλήρη οδοντοστοιχία», δήλωσε ο οδοντίατρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments