Αθλητισμός

Παναθηναϊκός AKTOR: Να συνεχίσει το σερί του

Παναθηναϊκός AKTOR: Να συνεχίσει το σερί του

Πηγή Φωτογραφίας: [366374] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΜΟΝΑΚΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ με σκοπό να συνεχίσει το καλό σερί εμφανίσεων που έχει φτιάξει για να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να συνεχίσει το παρατεταμένο του φορμάρισμα, ο οποίος φιλοξενεί την Παρτίζαν στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της Euroleague (21:15, NovaSports Prime).Oι «πράσινοι» που μετρούν 3 συνεχόμενες νίκες και 7 στα τελευταία τους 8 παιχνίδια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague.

Το «τριφύλλι»  έχει σκορ 13-8 ενώ οι Σέρβοι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς 11-10.Στο προηγούμενο παιχνίδι μεταξύ τους η Παρτιζάν είχε κερδίσει στην παράταση με σκορ 92-87.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, και οι δύο ομάδες έρχονται με προβλήματα καθώς ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί σίγουρα τους Λούκα Βιλντόσα, Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και Λευτέρη Μαντζούκα ενώ αμφίβολος είναι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που αντιμετωπίζει ίωση.Από πλευράς της Παρτίζαν, στο Βελιγράδι έμειναν οι Κέβιν Πάντερ και Αλέξα Αβράμοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει ψηλά την ψυχολογία του για το ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα(22/1).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments