Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας η ομάδα της Ηπείρου

ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας η ομάδα της Ηπείρου

Πηγή Φωτογραφίας: [366580] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Με τον Μπετανκόρ να πετυχαίνει δύο γκολ στα πρώτα 16 λεπτά, ο Πανσερραϊκός νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με τον Μπετανκόρ να πετυχαίνει δύο γκολ στα πρώτα 16 λεπτά, ο Πανσερραϊκός νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και έκανε καθοριστικό βήμα για την παραμονή του στη Stoiximan Super League, την ίδια ώρα που η ομάδα της Ηπείρου παραμένει μαζί με την Κηφισιά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι σχεδίαζαν να μπουν δυνατά στο παιχνίδι με στόχο το γρήγορο γκολ που θα τους έδινε ώθηση για τη συνέχεια αλλά τελικά ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που σκόραραν και μάλιστα όχι μόνο μία φορά… Στο 11′ ο Μπεντανκόρ ήταν εκεί που έπρεπε μετά την απόκρουση του Κλέιμαν σε σουτ του Στάικου για το 0-1 με κεφαλιά, για να ακολουθήσει στο 16′ το 0-2 από τον ίδιο παίκτη, ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα προ του Κλέιμαν και πλάσαρε προ κενής εστίας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης (60΄ Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (60΄ Ριένστρα), Τζίνο, Λέο (46΄ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (82΄ Έφορντ), Κόντε (61΄ Μπάλαν).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τόμας (89΄ Μούργος), Ουάρντα (90΄ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (81΄ Οικονόμου), Μπετανκόρ (71΄ Άλεξιτς).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments