Πολιτική

Άδωνις: Η κ. Λινού έκανε «φέτες» τον Πολάκη [VID]

Άδωνις: Η κ. Λινού έκανε «φέτες» τον Πολάκη [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις: Οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένοι

Την απόσταση απόψεων ανάμεσα στην κ. Αθηνά Λινού και τον Παύλο Πολάκη υπογράμμισε, σε συνέντευξή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην περίπτωση του κ. Πολάκη, ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι «αυτός με κατηγορεί και με βρίζει συνεχώς για την υγεία, χωρίς να προσκομίζει ποτέ κάποια ουσιαστική απόδειξη».

«Απεναντίας», συνέχισε ο Ά. Γεωργιάδης, «η κ. Λινού μού έκανε ερώτηση χθες στη Βουλή. Η κ. Λινού μου ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και έκανε τον κ. Πολάκη φέτες, γιατί γνωρίζει ότι πραγματικά δουλεύω και προσπαθώ να προσφέρω στο χώρο της υγείας.

Σέβομαι πάρα πολύ την κ. Λινού. Είναι σημαντικό που ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει εντάξει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του. Η κ. Λινού είναι διακεκριμένη επιστήμονας και ιατρός και κάθε θετική πρόταση είναι ευπρόσδεκτη από εμένα και από το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για μια αξιοπρεπή παρουσία, η οποία διατυπώνει εποικοδομητικές προτάσεις».

Αναφερόμενος, εν συνεχεία, στην τριήμερη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, ο υπουργός Υγείας επισήμανε: «Στην αρχή δεν είχα καταλάβει γιατί πολλοί βουλευτές δεν ήθελαν να πάνε στις Σπέτσες. Οι Σπέτσες είναι ένα όμορφο νησί και ο κ. Στέφανος Κασσελάκης διαθέτει ένα όμορφο και άνετο σπίτι. Οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένοι.

Πάντως συγκλονιστικά πράγματα δεν περιμένω από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κασσελάκης έχει μια πιο ευπρεπή αντίληψη για την πολιτική. Τάσσεται για παράδειγμα υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων, αλλά, την ίδια στιγμή, δεν πείθει συνολικά».

Σε σχέση με το εάν θα πάμε σε φθηνότερα φάρμακα και σε γενόσημα, ο Ά. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως «θα συνεχιστούν πλήρως οι έλεγχοι στη συνταγογράφηση των φαρμάκων. Θα ελεγχθεί ο κάθε ιατρός και θα ενημερωθούμε γιατί ένας γιατρός έχει συνταγογραφήσει πολλά περισσότερα φάρμακα από άλλους γιατρούς. Το πρώτο τηλεφώνημα θα το κάνω εγώ on camera. Το σύστημα της συνταγογράφησης θα «σφίξει» επί των ημερών μου. Επί ΣΥΡΙΖΑ, τα πάντα είχαν ξεχειλώσει. Αυτό θα τελειώσει επί των ημερών μου στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας», κατέληξε ο Άδωνις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments