Trash

Όλα όσα είδαμε στην αντρική εβδομάδα μόδας του Μιλάνου

Όλα όσα είδαμε στην αντρική εβδομάδα μόδας του Μιλάνου

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Dolce & Gabbana

Μόδα και αλλαγή έγιναν ένα, με τα μοντέλα να μας υπενθυμίζουν πως αυτά τα δύο, πάντα πήγαιναν μαζί. Με αέρα σύγχρονου άντρα, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα αποδεικνύοντας πως ναι, εν έτει 2024, όλα επιτρέπονται.

Στην αντρική εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, θα έλεγε κανείς πως τα είδαμε όλα. Τεράστιες γούνες, μαλλιά σαμουράι και φυσικά, ελαφρύ make up γιατί -δεν ξέρω αν το ξέρεις- κάποιοι ήδη σκέφτονται να το δοκιμάσουν. Όχι εμείς, για την ώρα τουλάχιστον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Μόδα και αλλαγή έγιναν ένα, με τα μοντέλα να μας υπενθυμίζουν πως αυτά τα δύο, πάντα πήγαιναν μαζί. Με αέρα σύγχρονου άντρα, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα αποδεικνύοντας πως ναι, εν έτει 2024, όλα επιτρέπονται.

Η διευθύντρια μαλλιών Simone Prusso μίλησε για τα ιδιαίτερα χτενίσματα των μοντέλων λέγοντας απλώς πως ήθελε να “ανακατέψει” πολιτισμούς. “Για να αφηγηθώ αυτή τη συνάντηση των πολιτισμών ανακάτεψα τα τυπικά χαρακτηριστικά των ιαπωνικών χτενισμάτων, όπως το πολύ ίσιο ίσιο ή ο λεγόμενος κόμπος σαμουράι, με πιο ζωντανές ευρωπαϊκές υφές, χτισμένες σε κυματιστές γραμμές. Το χτένισμα, όπως και το μακιγιάζ, είναι επίσης ένα εργαλείο ικανό να δημιουργήσει ταυτότητα και επιτρέπει στους άνδρες να είναι ο εαυτός τους χωρίς το φόβο της κρίσης και της προκατάληψης”.

Αντίστοιχα, η συλλογή Dolce & Gabbana θέλησε απλώς να κάνει τους άντρες ξανά κομψούς, προσθέτοντας στα πρόσωπά τους ελαφρύ μακιγιάζ. Αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας, ομοιόμορφος τόνος δέρματος, χείλη φωτεινά και ενυδατωμένα, βλέμμα ενισχυμένο με τη βοήθεια μολυβιών και τζελ φρυδιών: αυτό ήταν το κόνσεπτ.

Και πολλοί από εμάς μακιγιάζ μπορεί να μη φορέσουμε, παλτό όμως θα βάλουμε σίγουρα. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν στους δρόμους του Μιλάνου με αφορμή την εβδομάδα μόδας, μας χάρισαν πραγματικά ωραίες εικόνες, γεμάτες έμπνευση. Παρακάτω λοιπόν, ακολουθούν μερικά από τα παλτό που είδαμε και που θα θέλαμε πολύ να φορέσουμε, ακόμη και αν χρειαζόταν να πάρουμε ρίσκο. Κάποιες είναι πιο “προχώ”, μας αρέσουν φορεμένα στους άλλους.

Για παράδειγμα, το γκλίτερ (και όμως), θα φορεθεί πολύ. Στον οίκο Gucci υπήρχαν γιλέκα και τζιν στολισμένα με κρύσταλλα, σύμφωνα με τη φιλοδοξία του νεοδιορισμένου σχεδιαστή Sabato De Sarno να μεταφέρει “ένα πάρτι στο πρώτο φως της ημέρας… μια ιστορία μουσικής, νυχτερινών εξόδων, ιδρώτα, χορού και τραγουδιού”. Τα σκουφιά -κυρίως αυτά με έντονο χρώμα-, είναι επίσης ένα item που κυριάρχησε στις πασαρέλες, όπως και οι εμφανίσεις χωρίς παντελόνι. Όχι, δεν κάνουμε πλάκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments