Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Αστέρας: Οι πράσινοι θέλουν νίκη κόντρα στα προβλήματα

Παναθηναϊκός Αστέρας: Οι πράσινοι θέλουν νίκη κόντρα στα προβλήματα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Οι «πράσινοι» μετά τη μεγάλη πρόκριση που πήραν κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, θα κοντραριστούν με ανεβασμένη την ψυχολογία τους απέναντι στους Αρκάδες

Οι «πράσινοι» μετά τη μεγάλη πρόκριση που πήραν κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, θα κοντραριστούν με ανεβασμένη την ψυχολογία τους απέναντι στους Αρκάδες

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού συνεχίζονται χωρίς σταματημό με το «τριφύλλι» να υποδέχεται απόψε στη Λεωφόρο, τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League (19:30, Cosmote Sport 1).

Οι «πράσινοι» μετά τη μεγάλη πρόκριση που πήραν κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, θα κοντραριστούν με ανεβασμένη την ψυχολογία τους απέναντι στους Αρκάδες με στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Για να συμβεί ωστόσο αυτό ο Παναθηναϊκός και ο Φατίχ Τερίμ θα πρέπει να ξεπεράσουν και το εμπόδιο των πολλών απουσιών. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Βιλένα, αλλά και οι τραυματίες Τζούρισιτς (είναι και τιμωρημένος), Τσέριν, Γερεμέγεφ, Ιωαννίδης, Παλάσιος, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments