Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Λαύριο: Επέστρεψε στις νίκες με περιπετειώδη τρόπο [66-65]

ΠΑΟΚ Λαύριο: Επέστρεψε στις νίκες με περιπετειώδη τρόπο [66-65]

Πηγή Φωτογραφίας: [366614] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΛΑΥΡΙΟ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS)

Πήρε το «θρίλερ» στην παράταση

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League στη Θεσσαλονίκη το Λαύριο. Μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες παρέμειναν σε «χαμηλές πτήσεις», αλλά χρειάστηκε την παράταση ώστε να βρεθεί ο νικητής, τελικά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη με 1 πόντο διαφορά και το σκορ στο 66-65.

Από την αρχή της αναμέτρησης οι δύο ομάδες φάνηκαν ότι δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό, με το σκορ στο 5:26 να είναι μόλις 5-3 υπέρ των γηπεδούχων! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρά την άσχημη εικόνα κατάφεραν να πάρουν το πάνω χέρι και τελείωσαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +6 με το σκορ στο 14-10.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

Με αντίστοιχο τρόπο εξελίχθηκε και η δεύτερη περίοδος, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σταθερά σε απόσταση ασφαλείας και να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου όντας μπροστά με σκορ 32-20.

Το Λαύριο έβγαλε αντίδραση και ροκανίζοντας τη διαφορά κατάφερε στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να περάσει μπροστά με 42-40, έχοντας σημειώσει επί μέρους σκορ περιόδου 22-8.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 5:42 για το 47-47 με τον Σχίζα ενώ λίγο αργότερα ο Μαργαρίτης έβαλε ξανά τον «δικέφαλο» σε θέση πλοηγού με 49-47. Ο Ζάρας κράτησε το Λαύριο στο ματς με τρίποντο στα τελευταία 2 λεπτά για το 53-50 ενώ ο Μουράτος το έφερε στα ίσα με εύστοχο τρίποντο και οι παίκτες πήγαν στους πάγκους για το time out στο 1:17.

Ο Άλστον ήταν άστοχος στην πρώτη βολή αλλά έβαλε τη δεύτερη δίνοντας έτσι προβάδισμα ενός πόντου στα 0:39 (54-53) με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν για μία ακόμη φορά στους πάγκους για time out. Στα 21,6 πριν το τέλος ο Θόρτον ευστόχησε μόνο στη μία βολή και το σκορ πήγε στο 54-54, με το ματς να οδηγείται στην παράταση.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments