Lifestyle

«Δεν με αναγνώριζε η μητέρα μου…» – Συγκλονίζει η Νίκη Παλληκαράκη [VID]

«Δεν με αναγνώριζε η μητέρα μου…» – Συγκλονίζει η Νίκη Παλληκαράκη [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/MEGA | Όλα για τη ζωή μας

Η ηθοποιός έκανε μια αναδρομή στα χρόνια που φρόντιζε τη μητέρα της, η οποία είχε άνοια

Η Νίκη Παλληκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας», το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που φρόντιζε τη μητέρα της, η οποία είχε άνοια.

Η ηθοποιός είπε: «Είναι λίγο τρομακτικό να βλέπεις έναν άνθρωπο που είναι η μάνα σου, αυτός που σε έφερε στη ζωή, να χάνει την ιστορία και τη μνήμη του. Νιώθεις ότι κάτι βίαιο έκοψε αυτόν τον ομφάλιο λώρο. Είχα πάψει να είμαι το παιδί της, είναι πάρα πολύ ζόρικο αυτό το συναίσθημα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σελίδα Θαυμαστών (@niki_pallikarakifans)

Στη συνέχεια, η Νίκη Παλληκαράκη θυμήθηκε: «Είναι σαν να νοσείς και εσύ ως φροντιστής, γιατί κουβαλάς όλο το συναισθηματικό βάρος που σου δημιουργεί αυτό που βλέπεις στην ίδια σου τη μάνα, πρέπει να το βάλεις στην άκρη» και είπε: «Η μητέρα μου έφυγε πέρυσι στα 91, αλλά τώρα που τα βάζω κάτω άρχισε να μου δίνει δείγματα, 20 χρόνια πριν, στα 70».

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν είπε ποτέ στη η μητέρα της, ότι πέθανε ο πατέρας της.

Νίκη Παλληκαράκη: «Την πατριαρχία καμιά φορά τη συντηρεί η ίδια η γυναίκα»

Η Νίκη Παλληκαράκη ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Κουβέντα να γίνεται, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα metoo και την πατριαρχία.

«Την πατριαρχία, καμιά φορά, τη συντηρεί η ίδια η γυναίκα. Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν αποφασίσει να συνδιαλαγούν με την πατριαρχία και να ωφεληθούν, αυτές είναι οι πιο εχθρικές απέναντι στις άλλες γυναίκες και αυτές συντηρούν την πατριαρχία. Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Μιλάω για όλους τους χώρους», δήλωσε αρχικά.

«Αυτό το διαπίστωσα με τα χρόνια και την εμπειρία μου και ήταν η έκπληξή μου ότι στον ιατρικό χώρο δεν συνέβαινε κάτι άλλο απ’ ότι στον καλλιτεχνικό. Και στον δικό σας χώρο δεν συμβαίνει κάτι άλλο. Αν πορεύεσαι διαφορετικά, δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Με χαροποιεί που τα νέα παιδιά απαιτούν μια άλλη προσαρμοστικότητα πια, η πραγματικότητα εξελίσσεται και είναι διαφορετική, οι αυθεντίες που υπήρχαν παλιότερα, που μπορεί και καλώς να υπήρχαν στις εποχές εκείνες, μπορεί να απαιτούσαν οι εποχές τέτοιου είδους αυθεντίες και ήταν και σπουδαίες αυθεντίες και έγαρψαν ιστορία στο θέατρο για παράδειγμα», συμπλήρωσε η Νίκη Παλληκαράκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments