Πολιτική

Ομοφοβικό παραλήρημα Στίγκα στη Βουλή: “Θα απολογηθούμε γιατί σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν;”

Ομοφοβικό παραλήρημα Στίγκα στη Βουλή: “Θα απολογηθούμε γιατί σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν;”

Πηγή Φωτογραφίας: [365904] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 5η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Σε λίγο θα αρχίσουμε οι straight να νιώθουμε ενοχές επειδή δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι», είπε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας εκφράζοντας τη διαφωνία του για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Με χυδαίες εκφράσεις και ομοφοβικά σχόλια εξέφρασε τη διαφωνία του για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια στη Βουλή ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας. Σε σημείο της ομιλίας του κι ένω έδειχνε φωτογραφία δύο ανδρών με παιδί είπε: «Δύο μαντραχαλάδες με δύο παιδάκια. Αυτή εδώ η φωτογραφία δεν είναι φυσιολογική. Αποτελεί ντροπή για το ανθρώπινο είδος». Όταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν ο Βασίλης Στίγκας απάντησε «είστε κόμμα τρανς».

Βασίλης Στίγκας: Είμαστε από αυτούς που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε: «Μπορείτε να ανοίξετε ένα παράθυρο στην παιδοφιλία, αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν είναι συγχρόνως και παιδόφιλο».

Συνεχίζοντας είπε: «Σε λίγο θα αρχίσουμε οι straight να νιώθουμε ενοχές επειδή δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι. Βεβαίως μας κατηγορούν όλοι ότι είμαστε ομοφοβικοί. Από πού και ως πού; Γιατί είμαστε από αυτούς που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν; Για όνομα του Θεού. Θα φτάσουμε να ντρεπόμαστε».

Τέλος ο Βασίλης Στίγκας είπε «Ζούμε στην εποχή της εκπούστευσης και της εκπόρνευσης του έθνους μας».

Μετά τις διαμαρτυρίες των συναδέλφων του ο Βασίλης Στίγκας ανακάλεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments