Αθλητισμός

ΠΑΟ Ατρόμητος: Έκπληξη στη Λεωφόρο [1-2]

ΠΑΟ Ατρόμητος: Έκπληξη στη Λεωφόρο [1-2]

Πηγή Φωτογραφίας: [366691] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/ EUROKINISSI)

Έχασε με ανατροπή και κινδυνεύει με αποκλεισμό

Το γκολ του Αϊτόρ στο 11′ έβαλε από νωρίς μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ο Ατρόμητος όμως δεν πτοήθηκε, ισοφάρισε με τον Αντζιέλσκι στο 25′, προσπέρασε με τον Γιουμπιτάνα στο 42′ και κράτησε το 1-2 ως το τέλος, γεγονός που του δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στους «4».

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ ηττήθηκε για πρώτη φορά απ’ τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα ο Τούρκος τεχνικός. Ο Μπακασέτας είχε δοκάρι και καλή παρουσία, αλλά αμυντικά τα προβλήματα έδωσαν το δικαίωμα στους Περιστεριώτες να πάρουν μια σημαντική νίκη και να αυξάνουν κατακόρυφα τις ελπίδες τους για πρόκριση. Πολλές χαμένες ευκαιρίες οι «πράσινοι», καθώς φάνηκε η έλλειψη σέντερ φορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Στο τέλος του ματς ο Ιωαννίδης αστόχησε σε πέναλτι με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης την έστειλε ξανά δοκάρι!

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: 90’+3’ Ρουμπέν – 50’ Γιουμπιτάνα, 81’ Πομώνης, 82’ Έρλινγκμαρκ, 89’ Έντερ, 90’+2’ Αθανασίου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (60’ Βαγιαννίδης), Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Αράο (71’ Ρουμπέν Πέρεθ), Βιλένα (60’ Μπερνάρ), Μαντσίνι (87’ Ζέκα), Μπακασέτας (71’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ, Τζούριτσιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ (65’ Βαλένσια), Αθανασίου, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα (65’ Κούεν), Ρομπάιγ (76’ Πομώνης), Βρακάς (65’ Ντε Μποκ), Αντζιέλσκι (90’+4’ Βέργος).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments