Lifestyle

Παναγιώταρου: «Το μονόπετρο που φοράω είναι από τον πρώην σύζυγό μου»

Παναγιώταρου: «Το μονόπετρο που φοράω είναι από τον πρώην σύζυγό μου»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@alexandra__panagiotarou)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά στο αν αναμένεται να τη δούμε νυφούλα για δεύτερη φορά.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πήγε το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου στην κοπή της βασιλόπιτας από γνωστό κατάστημα και τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες των εκπομπών.

View this post on Instagram

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Η instagrammer αποκάλυψε ότι φοράει ακόμη το μονόπετρο που της είχε δώσει ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Όταν τη ρώτησαν οι ρεπόρτερ σχετικά με αυτό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Είναι παλιό το μονόπετρο, μου αρέσει και αγαπώ τα κοσμήματα, οπότε συνεχίζω να το φορώ. Είναι κρίμα να το κλείσω στο συρτάρι. Είναι το μονόπετρο της πρότασης από τον προηγούμενό μου γάμο» και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να το κρατώ στο συρτάρι. Μου αρέσει πάρα πολύ και μου ταιριάζει, οπότε γιατί όχι;».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Αριστομένης Γιαννόπουλος συναντήθηκαν ξανά μετά το διαζύγιό τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, πήραν διαζύγιο πριν από τρία χρόνια, ωστόσο η σχέση τους διανύει μια καλή φάση.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στα εγκαίνια καταστήματος στην Αθήνα και πόζαρε για τους φωτογράφους. Εξάλλου, στις τελευταίες τους δηλώσεις, τόσο η Αλέξανδρα Παναγιώταρου, όσο και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, μιλούν με καλά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν εξισώνω έναν γάμο με μία σχέση, όσο κι αν κράτησε Πριν μερικές εβδομάδες, ο πρώην σύντροφος της instagrammer, Στάθης Σχίζας, είχε δηλώσει: «Είχαμε πιο έντονη σχέση από ό,τι είχε με τον άντρα της».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αμέσως μετά τις δηλώσεις του, τοποθετήθηκε σχετικά: «Είναι τελείως άστοχο, γιατί δεν μπορώ να εξισώσω έναν γάμο με μία σχέση, όποια σχέση κι αν ήταν αυτή, όσο και να κράτησε. Αισθάνθηκα αμήχανα, γιατί αναφέρθηκε το όνομά μου, χωρίς να το θέλω».

Τόνισε επίσης, πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα σε δύο πρώην της. «Δεν μου αρέσει να βλέπω δύο ανθρώπους να έρχονται σε αντιπαράθεση, ειδικά δύο πρώην μου. Διαφωνώ εννοείται. Με τον Αριστομένη μίλησα, γιατί έχουμε πολύ συχνή επικοινωνία, είμαστε πλέον πολύ δεμένοι σαν άνθρωποι», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν ήταν ζήλια, αλλά τη βρίσκω άστοχη δήλωση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments