Πολιτική

Άδωνις: Η αρχή δημοσίων εσόδων ρίχνει σκιές στον Πολάκη [vid]

Άδωνις: Η αρχή δημοσίων εσόδων ρίχνει σκιές στον Πολάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΑΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" (2η ΗΜΕΡΑ) (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ EUROKINSSI)

Άδωνις: Όλες οι καταγγελίες του για το ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν απορριφθεί από τη Δικαιοσύνη

Στην πρόσφατη αντιπαράθεσή του με τον κ. Παύλο Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρθηκε, σε συνέντευξή του στο Action 24, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς αναφορικά με την κόντρα με τον κ. Παύλο Πολάκη αναφορικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο υπουργός Υγεία απάντησε, λέγοντας:

«Αναφέρθηκα σε πόρισμα της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων. Αυτό το πόρισμα βρήκε εικονικά τιμολόγια σε μία εταιρεία, η οποία πληρωνόταν από τον κ. Πολάκη εκτός δημοσίου λογιστικού και κατ’ εντολή του ίδιου του κ. Πολάκη. Η απάντηση του κ. Πολάκη για τις διαφημίσεις στα διάφορα site έχει ήδη απαντηθεί με βούλευμα αμετάκλητο της ελληνικής δικαιοσύνης, το οποίο έκρινε πως όλες οι διαφημιστικές δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ που δόθηκαν επί υπουργίας μου, δόθηκαν σωστά και νόμιμα. Οι σχετικές καταγγελίες του κ. Πολάκη έχουν μπει όλες στο αρχείο, δηλαδή η δικαιοσύνη τις απέρριψε.

Και σε ό, τι αφορά την περίοδο Πολάκη και ότι αυτός έβγαλε την εταιρείας, ο κ. Πολάκης λέει ψέματα. Η εταιρεία βγήκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ μετά από μήνυση του Σταμάτη Πουλή και ενώ ο Πολάκης έδωσε μάχη να την κρατήσει. Σίγουρα το πόρισμα της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων ρίχνει σκιές στον κ. Πολάκη, οι οποίες προφανώς θα διερευνηθούν από την δικαιοσύνη», συμπέρανε ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments