Αθλητισμός

Στα ραντάρ της ΑΕΚ ο Λιούμπιτσιτς!

Στα ραντάρ της ΑΕΚ ο Λιούμπιτσιτς!

Πηγή Φωτογραφίας: [363015] CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Από την προηγούμενη εβδομάδα οι Κροάτες έφεραν στο προσκήνιο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς

Οι Κροάτες επιμένουν πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για να αποκτήσει τον Λιούμπισιτς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Από την προηγούμενη εβδομάδα οι Κροάτες έφεραν στο προσκήνιο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Σήμερα το πήγαν ένα βήμα παρακάτω και γράφουν πως η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, προκειμένου να κλείσουν την μεταγραφή μέχρι και αύριο το βράδυ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι μια υπόθεση που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του Γενάρη. Όμως αναθερμάνθηκε τις τελευταίες μέρες και κυρίως τις τελευταίες ώρες. Και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, γίνεται προσπάθεια ανάμεσα στις δυο πλευρές, προκειμένου το θέμα να κλείσει μέχρι αύριο, που τελειώνει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και η ΑΕΚ να αποκτήσει τον 25χρονο Αυστριακοκροάτη.

Από την ΑΕΚ την δεδομένη χρονική στιγμή δεν επιβεβαιώνουν απολύτως τίποτα. Κρατούν στην Ένωση μια απόλυτη σιγή ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα.  Ετσι κι αλλιώς όμως, η ΑΕΚ, όπως αναφέρει το Sportal.gr, χαμήλωσε μεν χθες την χαραμάδα για μια μεταγραφική κίνηση, αλλά δεν την έκλεισε εντελώς. Πάντως σύμφωνα με τα κροατικά δημοσιεύματα, είναι μια διαπραγμάτευση που δεν είναι καθόλου εύκολη και υπάρχουν συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.Ο Λιούμπισιτς είναι 25χρονών, έχει γεννηθεί στην Αυστρία αλλά έχει κροατική υπηκοότητα και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία  ως αριστερό μπακ, αλλά και ως αμυντικός χαφ. Κυρίως όμως, παίζει ως αριστερό μπακ. Είναι ο ποδοσφαιριστής που έβαλε το ένα από τα δυο γκολ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας, στην ρεβάνς για τα προκριματικά του Champions League. Επίσης είναι ένας παίκτης που έχουν στο στόχαστρο και ιταλικές ομάδες. Φέτος έχει μέχρι τώρα 27 ματς με 2 γκολ και 4 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments