Αθλητισμός

ΠΑΟ: Ο Μλαντένοβιτς τον έστειλε στα ημιτελικά! [0-2]

ΠΑΟ: Ο Μλαντένοβιτς τον έστειλε στα ημιτελικά! [0-2]

Πηγή Φωτογραφίας: [366890] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ανώτεροι οι «πράσινοι» με πολλές ευκαιρίες

Ο Ρούμπεν Πέρεθ άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» με μεγαλύτερη άνεση την πρόκριση. Τελικά χρειάστηκε στο τέλος ο Μλαντένοβιτς για να φέρει το πολυπόθητο σκορ πρόκρισης στους «πράσινους». Πλέον οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά, σε ένα μεγάλο ζευγάρι πριν τον τελικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Στο 90+5’, λίγο πριν το τέλος του ματς, ο Μπερνάρ έκανε την ασίστ και ο Μλαντένοβιτς με απίθανη κεφαλιά «κρέμασε» τον Τσιντώτα με την μπάλα να πηγαίνει στο «παραθυράκι»! Το 0-2 ήταν γεγονός και έδινε σκορ πρόκρισης στο «τριφύλλι».

Τα λεπτά που ακολούθησαν καθώς παίχτηκε έξτρα χρόνος… στον έξτρα χρόνο, δεν άλλαξε το παραμικρό. Ο Παναθηναϊκός άξια έστω και στο τέλος της αναμέτρησης, έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με το «χρυσό» γκολ του Μλαντένοβιτς!

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: 74’ Κιβρακίδης, 77’ Βαλένσια, 84’ Ασεβέδο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης (87’ Πομώνης), Έντερ Γκονζάλεθ (86’ Έρλινγκμαρκ), Κούντε (90’ Φριντγιόνσον), Αθανασίου, Βαλένσια, Βρακάς (68’ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (90’+6’ , Τσέριν, Παλάσιος (90+6’ Γεντβάι), Μπακασέτας (90’+7’ Βιλένα), Μπερνάρ, Γερεμέγεφ (90’ Τζούριτσιτς).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments