Lifestyle

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Σίγουρα κάποια με κάρφωσε από ζήλια – Έναν απλό γάμο έκανα»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Σίγουρα κάποια με κάρφωσε από ζήλια – Έναν απλό γάμο έκανα»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAMelizabethelechi_

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Είναι άσχημο να πηγαίνουν κάμερες εκεί που δουλεύει ο Νεκτάριος, παιδιά είναι γιατρός»

Για το πάρτι φοροδιαφυγής στον γάμο της, το οποίο ανακάλυψε και αποκάλυψε η ΑΑΔΕ, μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Elechi Lemonidou (@elizabethelechi_)

«Μετά από δύο εβδομάδες βγήκα επιτέλους έξω, αναπνέω, γιατί κρυβόμασταν με τον Νεκτάριο» δήλωσε η γνωστή δημοσιογράφος σε συναδέλφους της.

Όπως είπε, αρχικά είχε πάθει σοκ από τα δημοσιεύματα και είχε στεναχωρηθεί πολύ γιατί «η λέξη φοροδιαφυγή είναι πολύ βαριά για να υπάρχει δίπλα στο όνομά μου».

«Αν και προκάλεσα με τα 50.000, έκανα έναν απλό γάμο, ποτέ δεν είπα ότι πλήρωσα όλο το ποσό. Σίγουρα κάποια μας κάρφωσε, από ζήλια» είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η καταγγελία ήταν καρφωτή γιατί πολλοί διάσημοι έχουν κάνει γάμους , βαφτίσια και γενέθλια «υπερπαραγωγή» που έπαιξαν παντού, αλλά δεν ασχολήθηκε η ΑΑΔΕ.

«Δεν το έψαξε κανείς και ασχολήθηκαν με μένα» είπε χαρακτηριστικά.

Δικηγόρος Ελέτσι: Δεν μπορεί να αμαυρώνεται η προσωπικότητα του ζευγαριού – Θα διαπιστωθεί αν υπήρξε φοροδιαφυγή

Για τον λαμπερό γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη που μπήκε στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή, μίλησε ο δικηγόρος και φίλος της νύφης Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή Fay’s Time.

«Η χαρά τους τείνει να γίνει ένας εφιάλτης», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος της.

«Υπάρχει το δικαίωμα των ανθρώπων να προστατεύσουν την προσωπικότητά τους, υπάρχει το δικαίωμα στα προσωπικά δεδομένα. Υπάρχουν στοιχεία, ωστόσο εγώ προσωπικά δεν έχω δει αυτά τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους -περι ανακοινώσεως της ΑΑΔΕ- τα ΜΜΕ, τα οποία μπορούν να βγάζουν ονόματα και να σχολιάζουν ονόματα. Γι’ αυτό διαμαρτύρομαι ως δικηγόρος και ως φίλος της κ. Ελέτσι, ότι δεν είναι δυνατόν να αμαυρώνεται το ζευγάρι με δημοσιεύματα που έχουν τίτλους ‘πάρτι φοροδιαφυγής’ κ.α.

«Υπάρχει παραπληροφόρηση και για τον τραγουδιστή και για το ανθοπωλείο, κόπηκαν παραστατικά», δήλωσε ο κ. Κωνσταντόπουλος

Σχετικά με τις δηλώσεις της ίδιας της Ελίζαμπεθ Ελέτσι περί υψηλού κόστους του γάμου, ο ίδιος δήλωσε: «Τα ποσά που ακούστηκαν ήταν από λάθος. Ακούστηκε ότι ήταν ένας πλούσιος γάμος αλλά εννοούσαν ότι ήταν πλούσιος γάμος από αγάπη, όχι από χρήματα».

Τέλος, δήλωσε στον ΣΚΑΙ πως «θα διαπιστωθεί αν υπήρξε φοροδιαφυγή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments