Αθλητισμός

Με Γιόνι Ότο η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ

Με Γιόνι Ότο η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: [366772] ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΟΝΙ ΟΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ο ΠΑΟΚ έστειλε στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει στη φάση των «16» του Europa Conference League, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Γιόνι Κάστρο Ότο

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τη λίστα Α που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τα παιχνίδια της φάσης των «16» στο Εuropa Conference League. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε  ο Γιόνι Κάστρο Ότο, το μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ισπανός μπακ θα αντικαταστήσει τον Ράφα Σοάρες που είχε δηλωθεί στη λίστα για τους ομίλους. Εκτός, φυσικά, έμειναν ο Λύρατζης που αποχώρησε στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι παραχωρήθηκε με δανεισμό στον Αστέρα, όπως και ο Γιώργος Βρακάς που έχει αποχωρήσει ως ελεύθερος για τον Ατρόμητο. Έκτος παρέμειναν οι Σάστρε και Νάσμπεργκ, οι οποίοι δεν είχαν δηλωθεί ούτε στους ομίλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Ο Δικέφαλος του Βορρά  θα καταθέσει τις προσεχείς ημέρες τη λίστα Β στην UEFA. Γι’ αυτό το λόγο δεν βρίσκεται στην λίστα Α το όνομα του Στέφανου Τζίμα που θα δηλωθεί κανονικά, καθώς και των Μοναστηρλή, Παναγιώτου, Γκορντεζιάνι και Σμυρλή που είχαν δηλωθεί στη λίστα Β στους ομίλους.

Αναλυτικά η λίστα Α του ΠΑΟΚ για τα ματς του Conference League: Μπάμπα, Τάισον, Γιόνι, Ντεσπόντοφ, Εκόνγκ, Γιαξής, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Μεϊτέ, Μιχαηλίδης, Μουργκ, Οζντόεφ, Σαμάτα, Σβαμπ, Αντόνιο, Ταλιχμανίδης, Τόμας, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Α. Ζίβκοβιτς, Ζ. Ζίβκοβιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments