Οικονομία

Παπαθανάσης: Μέσα στο μήνα ανακοινώσεις για μικροδάνεια έως 25.000 ευρώ για τους αγρότες

Παπαθανάσης: Μέσα στο μήνα ανακοινώσεις για μικροδάνεια έως 25.000 ευρώ για τους αγρότες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε ότι μέσα στο μήνα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις και από τον Μάρτιο θα ξεκινήσει να «τρέχει» το πρόγραμμα αυτό.

Το πρόγραμμα αναμένεται να τρέξει από τον Μάρτιο

Το ζήτημα των αγροτών αποτελεί βασική προτεραιότητα για την κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό να προχωρά σε εξαγγελίες για την ανακούφισή τους. Για το θέμα μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, στην ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι στο πλαίσιο των νέων μέτρων τον Φεβρουάριο θα υπάρξουν ανακοινώσεις για δανειοδότησή τους.

Όπως είπε ο υπουργός πρόκειται για μικροδάνεια μέχρι 25.000 ευρώ και 50% του δανείου θα είναι άτοκο, για να μπορέσουν οι αγρότες «να αντιμετωπίσουν κάποια ζητήματα και να κάνουν κάποιες μικρές -αν θέλετε- επενδύσεις στην αγροτική επιχειρηματικότητα». Επεσήμανε πως «έχει ξαναγίνει αυτό απλά το φέρνουμε πολύ πιο ενισχυμένο, πιο μπροστά το αυτό και πιο μπροστά».

Ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε ότι μέσα στο μήνα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις και από τον Μάρτιο θα ξεκινήσει να «τρέχει» το πρόγραμμα αυτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments